Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam uprzejmie.

Chciałbym się dowiedzieć czy Gmy łatwo wykrywają działanie tego Ibota?

Czy jest raczej bezpiecznym i pewnym botem?

Istnieje jakieś ryzyko że ktoś dostanie się przez niego na moje konto w silku (linki ściągałem tylko z tej strony z głównych linków ;) )

Wiem, że dużo pytań ale uczciwie wpisywałem w wyszukiwarkę słowa "wykrywalność ; ban; bezpieczeństwo" i niczego się nie dowiedziałem.

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.

Opublikowano

Jeśli chodzi o banowalność, czy też wykrywanie bota, to jest ona praktycznie taka sama jak wszystkich innych. Gdyby Joymax chciał, to już dawno by się pozbył botów, ale po co?:D Według mnie boć ile wlezie. Ja np. jadę na 9 botach i szykuje kolejne 7:) . Co do hacka, bardzo ufam ibotowi. Gram w silka od około 4 lat, na ibocie jadę odkąd wyszedł i jeszcze się na nim nie zawiodłem. Tak jak miałem przerwę od silka około pół roku, albo i więcej, tak ani jednego hacka nie miałem. Używałem przeróżnych botów i wszystkie były ściągane z MPCForum. Ta strona jest bardzo zaufana. Jeśli jednak dalej się boisz, to bota możesz ściągać oczywiście z oficjalnej strony ibota:

To jest ukryta treść, proszę

. Ibot, to najlepszy bot z darmowych i bardzo go sobie chwalę. Polecam go każdemu, kto nie ma zamiaru wydawać pieniędzy na grę, bądź nie ma konta na sbocie, jak np. ja:)

Opublikowano

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Bardzo zachęcająca :)

Interesuje mnie głównie ubijanie mobów na spocie i w sumie tylko to bo nie chce mi się bić setek mobów do questa... niech same się teraz ubijają :D

Ale może ktoś jeszcze się wypowie na temat swoich przeżyć i wyrazi swoją opinię o bezpieczeństwie tego bota ;)