Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Szukam Osób Na Mój Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, pisząc ten temat mam na myśli znalezienie osoby odpowiedzialnej która zna sie na tym co robi , potrzebuję osoby wiek obojętny , która potrafi stworzyć klienta , może zeedytować innego tak aby był zatwierdzony przezemnie.Mam zamiar jutro otworzyć serwer na hamachi.I potrzebuję osoby która pomoże mi to wszystko ogrnąć. Serwer już mam , prawie wszystko wgrane.I dlatego ten temat. Potrzebuję i teamu i dobrego clienta który bedzie sobie radził na hamachi a pózniej na dedyku.Zapewniam was że to co pisze to nie będą słowa rzucone na wiatr.Eddytowałem już troche klientów , próbowałem robić swój lecz nie zawsze wychodzi na to co oczekuje mowa tu o interfejsie , wygladzie wszystko tj.na metin2.pl tj .itemy dograne nowe , v2 atlantydy dzialajace.Klient zeby mial polskie znaki, launcher pather itp. Oferuję za trud miła atmosferę oraz byćie na moim serwerze . Serwer Będzie nazywał się UltimateSurvivalMt2. Zapraszam wszystkich.Jutro ok. 9-11 włącze skype i bedzie mozna ze mna porozmawiac Live.A gdyby ktoś chciał zostawic wiadomość dla mnie to numer gg 9151611.Lub email [email protected]. Pozdrawiam BearGrylls.

@Edit

Dzisiaj już mnie nie bedzie proszę kontaktować sie od godziny 9 powinienem byc na komputerze.

@Edit

SORY Z GÓRY ŻE WSZYSTKO TAK CHAOTYCZNIE BO PISANE NA SZYBKO.

@ do admina

Niewiedziałem gdzie założyć ten temat jestem NEW i jakby było coś złego proszę przenieść do właściwego działu.

Pomogłem ??? Daj + Nie to Spierdalaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...