Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Przepaść... Noob Kradnie

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś straciłem dużo EQ przez pewnego nooba co zrobił wielką dziure w taki miejscu gdzie dużo wiary chodzi i wpada tam a on zabiera im eQ

Oto jak to wyglada :

minecraft5.jpg[/img]

są tu schody : minecraft8.jpg

on sobie spokojnie nimi idzie na dół i czeka na ofiare :

minecraft9.jpg

minecraft10.jpg

Tu są widoki

a oto sprawca

minecraft6.jpg

a tu znów on widać ewidentnie że idzie na dół są tam schody i on się zakrywa w tym momęcie żeby nie odkryli ich :

minecraft7.jpg

Zrobił on wile budowli ciekawych ale wszystko z łupu

Specjalnie zrobiłem ten temat bo to poważna sprawa..

nazwe mi ucięło ale MOD Demonical potwierdzi że widział go w dziurze lecz nie mogłem się dogadać z nim gdyż miałem straszne lagi ,

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Wiesz ile wiary tam wpadło masakra :/ ... Ja straciłem 2 diamentowe kilofy , 4 złote , 10 diamentów , 24 złota i pełno drzewa (nie desek)kamienia nie licze ale to nie duża strata bo można nałupać.. srebra było tylko z 5 ... I nikt mi tegoo nie odda.. Jak mu powiedziałem że ma bana to zniknął ...

@edit

ban już chyba polecial , terminator był i mu pokazałem jak to wygląda otrzymałem podziękowania więc to koniec akcji.. W miare możliwości będę raportował takich nobków.

Pozdro.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Temat do zamknięcia.. Już załatałem tą dziure.. Wiesz jak dziura jest wielka i nie widać jej na pierwszy rzut oka ;p...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No ale jeżeli to nie twoja dziura to poco tam stałeś i kradłeś itemy graczom co? Trudno. Poczekasz sobie aż ktoś cię odbanuje.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

UP wpadłem do niej 2 razy więc chciałem jakoś odzyskać te itemy co straciłem po zejściu tam znalazłem dużo temków więc pomyślałem że świetny zarobek ...

kdq1pt.png

Opublikowano

w tabeli kar faktycznie nic nie piszeo czyms takim a to nie jest kradziez tylko zebranie znalezionego ekwipunku w regulaminie nie ma sprecyzowanych warunkow jakie musi spelniac sytuacja by zostac uznana za kradziez. jestem za unbanem dla brzydala.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@hrabia12

Jest to tak zwane "farming" czyli w tym wypadku robienie płapek i patrzenie jak inni giną i zbieranie łupu.Na wielu serwerach jest zabronione.

Opublikowano

Też mnie wkurza ten noobek.

Niedawno wpadłem w podobną dziurę ,nie wiem czy to była jego dziura ,bo nie widziałem ,ale wkurzyłem się.

Powinien dostać bana ,tyle ode mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...