Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki Konkurs Dla Kosmicznych Bociarzy ;P

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

konkursu.png

Witajcie Kosmiczni Bociarze!

Postanowiłem zorganizować dla was prosty konkurs z rewelacyjną nagrodą, ale o niej za chwilę :)

Celem konkursu jest pokazanie waszych ulubionych serwerów innym userom, aby zachęcić ich do gry właśnie na tym serwerze.

Co mam wykonać?

Aby zgłosić się do konkursu należy w tym temacie wysłać posta, w którym zamieście za pomocą tagu media swój film, w którym zaprezentujecie serwer, na którym gracie w DarkOrbit z jak najlepszej strony ;p

Minimalna długość filmu to 2 minuty i 30 sekund.

PLAGIATY BĘDĄ NATYCHMIAST USUWANE !

Termin zgłaszania prac: 16.02.2011

Jaka Nagroda ?

1 Miejsce - Crack do Ibota na 10 ID

2 Miejsce - Crack do Ibota na 5 ID

3 Miejsce - Crack do Ibota na 3 ID

Dodatkowo 10 wyróżnionych prac otrzyma Cracka na 1 ID

Powodzenia Kosmiczni Bociarze

:)

P.S. Liczę na "+" :)

Opublikowano

Zapraszam na pl2, dlaczego ? bo jest zajebiście,ceny niskie itp ;)

W zestawie z cracka dla kolegi moge dać passy do beta testów bgo ;P

z botami jak wszędzie indziej, raczej własna firma na x-8 swoich nie bije jak nie ustawicie bota na bossy ;P

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Nagroda jak wygrasz jest pewna, a wyróżnienia będą jak się zgłosi co najmniej 15 prac :P

A co passów do BGO - jestem tam testerem więc wielkie dzięki, ale zachowaj je dla siebie ;p

@OFF-TOP

Dawajcie plusy bo mnie jakieś neosy minusują (więc won mi neosy do metina :) )

Opublikowano

konkurs do ?

Termin zgłaszania prac: do 16.02.2011

I evil dawaj plusy bo co chwile minusa, nie wiem za co dostaje - pewnie od tych co cha abym na forum wstawił, ale powiem tak, ten skrypt się kompiluje więc nie mam jak wam dać to, bo będzie działać tylko na określone ID!

Opublikowano

I evil dawaj plusy bo co chwile minusa, nie wiem za co dostaje - pewnie od tych co cha abym na forum wstawił, ale powiem tak, ten skrypt się kompiluje więc nie mam jak wam dać to, bo będzie działać tylko na określone ID!

dałem już 1 :P ile to można :)

a nie mozesz mu teraz dac tego cracka ?:P bo bana na usa dostałem to kontakt straciłem a on czeka i czeka ;P

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

dałem już 1 :P ile to można :)

a nie mozesz mu teraz dac tego cracka ?:P bo bana na usa dostałem to kontakt straciłem a on czeka i czeka ;P

Z tym to na GG : 2641875

Opublikowano

konkursu.png

Witajcie Kosmiczni Bociarze!

Postanowiłem zorganizować dla was prosty konkurs z rewelacyjną nagrodą, ale o niej za chwilę :)

Celem konkursu jest pokazanie waszych ulubionych serwerów innym userom, aby zachęcić ich do gry właśnie na tym serwerze.

Co mam wykonać?

Aby zgłosić się do konkursu należy w tym temacie wysłać posta, w którym zamieście za pomocą tagu media swój film, w którym zaprezentujecie serwer, na którym gracie w DarkOrbit z jak najlepszej strony ;p

Minimalna długość filmu to 2 minuty i 30 sekund.

PLAGIATY BĘDĄ NATYCHMIAST USUWANE !

Termin zgłaszania prac: 16.02.2011

Jaka Nagroda ?

1 Miejsce - Crack do Ibota na 10 ID

2 Miejsce - Crack do Ibota na 5 ID

3 Miejsce - Crack do Ibota na 3 ID

Dodatkowo 10 wyróżnionych prac otrzyma Cracka na 1 ID

Powodzenia Kosmiczni Bociarze

:)

P.S. Liczę na "+" :)

mogą być filmiki PVE ? (wiem, że wrota odpadają, bo tym co najwyżej lagi zareklamuję ;))

JA

Opublikowano

Pomysł zajebisty musze przyznac :D Dobrze ze jest pare dni na sklecenie tego bo filmiku bo ostatnio jakos nie mam czasu latac a i wrotka za chiny zlozyc sie nie chca :D...wyobrazacie sobie 50k urki i ponad 400kuponow i ostatnia do alfy nie wskoczyla...a prawie bete zlozylo i gamme o.O

Opublikowano

mogą być filmiki PVE ? (wiem, że wrota odpadają, bo tym co najwyżej lagi zareklamuję ;))

Tak mogą, tutaj możesz zrobic dowonly filmik, byle by zareklamował serwer :)

@DOWN

Zpbaczymy........... B)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich graczy Dark Orbit chciał bym pokazać cząstkę tego co się dzieje na PL1
czyli to co najlepsze Bitewne itd.Film może nie jest najlepszy ale liczy się ze jest :P
Dodam że na serwerze PL1 nie jest łatwo jest dosyć wysoki próg GRY jeżeli chodzi Graczy to praktycznie każdy ma rozbudowany Profil Pilota więc jest z kim skrzyżować laserki..
Organizowane są świetne wyloty które kończą się jak zawsze zwycięstwem VRU B) zgrana ekipa bardzo dobrzy prowadzący.
A jeżeli chodzi o Graczy którzy nie maja czym polatać na wylotach czy własnych akcjach i wola być alieno zabójcami hehe to z nimi nie ma problemu zawsze się jakiś wolny znajdzie.
Ceny na PL1 są różne czasem wygrasz coś za 5 mil a czasem wtopisz 150 mil tak wiec nie ma reguły jaki serwer Handel to Loteria.
Hymm co by tu jeszcze napisać Zapraszam na PL1 im więcej was tym lepiej będzie co bić hehe.
A tak na marginesie to Filmik skończyłem 30 min temu tak wiec jak coś będzie nie tak to przepraszam ale już zmęczony byłem.

Pozdrawiam Graczy Dark Orbit i całą Ekipę MPC Forum..
Filmik Specjalnie dla MPC FORUM
Autor: -DUSZEK-
Nick »†°ĶλMÏĻØ°†«28»BACK«
Opublikowano

Według mnie to jest najlepszy film jaki nakręciłem...

Serwer Czechy 1 (Cz1), zapraszam wszystkich graczy do zagrania na tym servie :) Są tam nie drogie ceny (iryska da się wyrwać nawet za 50 mln.), ale również nie brakuje tam emocji na bitewnych, bo gdy jest piłka czy coś w tym stylu wszystkie firmy pokazują na co je stać...

Serdecznie zapraszam wszystkich do mojego klanu "KOK" są tam nie tylko Polacy ale również Czesi...

sygnaturakill.png
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=70IUN7dQUiY filmik stary z zeszłego roku ale jest co wspominac i przydałby się crack gdybym sie dowiedział prędzej o konkursie bym nagrał jeszcze jedden filmik :)

Serwer Pl1 trudny i wymagajacy serwer ale nawet a na sepromie i bialej mozna rozwalic golca z grubymi :) Polecam także firme EIC dobra firma znam tam wielu wspaniałych ludzi którzy pomoga chetnie sie na wyloty zbiorą no dodam tyle że jak ktos chce byc jednym z lepszych Polaków w darkorbit zapraszam na ten własnie na ten serwer a co do cen to łatwiej nawet wygrac irki niz na Pl3 umiesz rozbudowac skylab to nie problem zrobic FE :)

Pozdrawiam DECO :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ale wy wiecie że konkurs jest odwołany bo crack już nie działa? :D

Moze i nie ma nagrody, ale ja i tak planuje zrobic filmik tak 4 fun :D

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=nh7aAjFkJjw 

Zapraszam na pl2, dlaczego ? bo jest zajebiście,ceny niskie itp ;)

W zestawie z cracka dla kolegi moge dać passy do beta testów bgo ;P

z botami jak wszędzie indziej, raczej własna firma na x-8 swoich nie bije jak nie ustawicie bota na bossy ;P

Dyskwalifikacja.

Przeróbka jest moja, co obniża moje szanse !!

Ty tylko latałeś.

Mój filmik (póki co najlepszy) -

http://www.youtube.com/watch?v=9ENF4U5ijOk

Jeśli chodzi o prezentacje to lepszy byłby ten, opisałem w nim firme VRU, jaka jest porąbana na Skandynawii 1:

http://www.youtube.com/watch?v=09v5L4a0_gk

Serwer ogólnie fajny, drogi, ale fajny. Zajebiście się gra i wyzywa na chacie z 10 latkami którzy potrafią się tylko przechwalać :P

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...