Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż Psp, Kupno Komórki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Dostałem pod choinkę, PSP 3004 z roczną gwarancją. Z uwagi na to że PSP znudziło mi się to postanowiłem je sprzedać i kupić jakąś komórkę z klawiaturą QWERTY.

PSP jest praktycznie nie używane, z kartą pamięci 2 GB i z akcesoriami, za ile mógłbym sprzedać i jaki telefon wtedy mógłbym kupić ?

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Zalezy czy masz juz jakas kase, jesli sprzedasz tego ps'a bedziesz miec z 3-5 stowek, wtedy jesli dolozysz ze swojej kapusty z 2-3 stowki kupujesz motorolke milestone, z qwerty i ogien.

Oczywiscie z androidem :>

logo_black3.png

Opublikowano

Jak ma miesiąc, to nie sprzedasz, napalony byłeś na psp mimo tego, że ludzie ci mówili, że ci się znudzi. Nikt nie kupuje takich psp, albo nowe, albo przerobione.

Innym razem.

Opublikowano

Człowieku ogarnij się PSP na telefon ??? trzeba mieć nieźle nasrane w umyśle...

Wg mnie zostaw psp poproś rodziców,dziadków oraz chrzestnych żeby dali ci kasę, weź poroznoś ulotki, posprzedawaj gry w które nie grasz lub które ci się znudziły czy coś w tym stylu i za tą kasę kup sobie psp

tCGj4L.png

Opublikowano

Mi się wydaję, że za ok. 400 opchnie ;)

btw. sam mam psp i wiem z własnego doświadczenia szybko się nudzi ( mam około 30gier) ;]

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Samsung Wave 533, akurat na niego patrzyłem :D. I nie przypadł mi do gustu zbytnio. Ja mam w sumie jedną grę którą przeszedłem i nie mam już co robić a krucho z kasą.

A co polecacie z Nokii lub z SE? Co posiadają klawiaturę QWERTY

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Kup smartofona np. z komputronika.

Jest już wiele gier na smartfony które dorównują grafiką do gier na psp, ale na pewno będziesz musiał dołożyć.

Opublikowano

Nie sprzedawaj prezentów ale jak tak to za 350 zł

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

No ja miałem kiedyś psp softa jakiegoś miałem już nie pamiętam jakiego ale czytał gry z karty pamięci itd . Żałuje że sprzedałem a dobra rzecz to psp

Opublikowano

Dziwne z kupowaniem telefonów. Przecież i tak konto ładujesz, więc opłaca się na umowe abonament/karte.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.