Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Internetem Neostrada 2 Mega Warrock

Krzysztof282142

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie jest napisane że mam problem z neostradą. Kiedy gram w warrocka zabijam z opóźnieniem tak samo jak się lecze dopiero po około sekundzie (jak nie są za wielkie) dochodzi mi hp. kiedy wchodzę na speed test pokazuję około 1.6mb-2.2mb zależy kiedy w niego wejdę. A pobieram około 20-40kb/s. ale to może być wina przeciążonych serwerów czy coś ale kiedy wchodzę na youtube to w wększości filmów ładuję się szybciej niż oglądam ale i tak za wolno jak na 2 mb. pomóżcie rozwiązać mój problem (:3.

Opublikowano

ahhh ta neostrada :D masz słabe połączenie z internetem... może i masz te 2mb, lecz jak grasz połączenie słabnie... (lub ktoś "zabiera" Ci neta) sprawdź

1313652013-U173186.png

Opublikowano

a neta mi nikt raczej nie zabiera bo się nie mruga kiedy nie używam i mam hasła i to nie przypadkowe i łatwe do złamania ale tak właściwie jest jakiś program który potrafiłby znaleść jakiegoś dobrego hakera czy cos?

Opublikowano

hmm to niestety wydaję mi się, że będziesz się musiał do nich przejść osobiście (lub z tatą) i powiedzieć, że ostatnimi czasy masz problemy z internetem bardzo jest obciążony i nie wiesz co się dzieję....

1313652013-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...