Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Z Kompem!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

A więc,mam stary komputer , 512 RAM DDR , procek 2.8 Intel Pentium 4 , Karta graf. 64mb. GeForce MX440 with AGP8X , zasilacz 300W FEEL - 300ATX

to chyba najpotrzebniejsze dane,jak cos bd trzeba to pisac,to dopiszę

No,więc problem polega na tym:

włączam komputer wszystko chodzi ok,i moze chodzic tyle co normalny,czyli długo długo dłguo.ale gdy włączam metina ,komp się sam resetuje po 1min. lub po 5 min. zalezy...

I do was kieruje moje pytanie,Co musze zrobic,dokupic,zeby mi się tak nie robiło,powtarzam to stary komp...za pomoc,daje limit + i 5 w profilu

pozdrawiam

mimj959

mimj959.png

Opublikowano

Twój komp gówna nie toleruje.

Nie graj w metina.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Przecież metin ma niezwykle niskie wymagania napewno je spełniasz

Minimalne wymagania sprzętowe OS - Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7 Procesor - Pentium 3 1GHz Pamięć - 512M Dysk twardy - 1 GB Karta graficzna - Karta graficzna posiadająca więcej niż 32MB RAM Karta dźwiękowa - DirectX 9.0 Myszka - Myszka kompatybilna z Windows

s2c77Oa.png

Opublikowano

Posiada wszystko,wiec czego się wyłącza,powiem tez ze to serwer prywatny BlueGameMt2 "sebos2" dla cb to gówno,ja czasami lubię sb pograc w metina,CS ,ale wracając do tematu,wiecie moze co jest tego przyczyną?

mimj959.png