Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Malze Czy Ryby ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) dreczy mnie to juz od tygodnia ;p gram na s1 i co lepiej sie oplaca sellac na czym lepiej wyjde bo malze po 10kk a rybki widze po 300/350k mam 1 konto do FB;/ i na czym bede mial lepszy zarobek??

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

Zdecydowanie małże. Załóżmy że z 20 ryb dropnie ci małż, masz już 10kk. Sellasz 20 rybek po 350k masz 7kk... Widzisz co się lepiej opłaca :) Ja bym dodał jeszcze ryzyko otwierania małży, ale to już jak wolisz. Ja na przykład miałem kiedyś 2 małże, otworzyłem i biała, a czasami mając 10 małży potrafi dropnąć tylko kilka kawałków kamienia :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hmm..... mozna to zawsze podzielic pierwsze 10 malzy sellasz drugie otwierasz :)

To jest bardzo ciekawy pomysl bo perly dropia czesto.

PS

Ja sam zarabialem kupujac malze i je otwierajac.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Ja tam na noc zostawiam FB zeby mi Ryby zabijal ;p rano 2-3 malze czasem wiecej wedka +3 ;p A w dzien szybko ryby sellam ;p w 2 dni nawet 300kk ;p

Opublikowano

Nie ograniczaj się do jednego :rolleyes:

Rób rozpoznanie na rynku tak jak się to robi w realu :P

Widzisz ze malzy jest malo na rynku = rozpoczynasz sprzedaż małzy (dodatkowo troche wiecej zarobisz jak malo jest czegos na rynku)

Jak widzisz ze malzy od groma jest to wiadomo wtedy ze kazdy chce sprzedawac bo widzi ze to dobry zarobek a Ty korzystasz z tego ze nie kazdemu chce sie lowic = sprzedajesz rybki (cena moze wzrosnac tak jak wyzej)

Dodatkowo zawsze jest dobrze potrzymac 3-4 malze u dozorcy tak na wszelki wypadek gdybys trafil w "Złoty Moment" tzn. malze chodza po wielkich sumach, jest ich malo na rynku i szybko schodza :)

Wszystko zalezy od zmyslu przedsiebiorcy ^^

Opublikowano

Wg mnie, lepiej sellaj małże, mi kiedyś na 10 ryb wyskoczyły 2 małże, czyli u Cb. by było 20kk, a gdybyś sprzedał ryby tylko 3kk :).

Ale to zalezy od Cb.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...