Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aktualna Sytuacja :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Od dłuższego czasu nie miałem żadnej styczności z Silkroad ( Dokładnie od kiedy wprowadzili max lvl90). Jednak ostatni mam więcej wolnego czasu i możliwości wiec postanowiłem dowiedzieć się jak wygląda aktualna sytuacja w grze :)

1) Jak mają się sprawy z botami? Ostatnim razem kiedy grałem najpopularniejszy był isro bot i większość ludzi kupowała Softmoda :) Jak wygląda to teraz i jaki jest koszt miesięczny za wykupienie bota ?:)

2) Jak wygląda sprawa z banami ? :) chodzi mi bardziej o realistyczne podejście do tej sprawy bo jestem świadom że za używanie każdego nielegalnego programu można złapać bana? czy silki/ premium dalej zapewniają "jako-taka" ochronę? ban listy dalej co każdą inspekcję ? bany tylko na goldfarmy czy normalny gracze również ? no i jeśli jest jakaś możliwość na zmniejszenie ryzyka dostania bana , to prosiłbym o informacje na ten temat :)

3) Jak wygląda sprawa z lvl-owaniem pomiędzy 1-70lvl ? Chodzi mi o to co jest bardziej opłacalne: solo botowanie 24/7 czy wykupienie taxi u kogoś na wysokim lvl :)

w zasadzie to wszystko co chciałbym jak na razie wiedzieć, ewentualnie inne pytania dopiszę później :)

Z góry dziękuje za odpowiedź !

Pozdrawiam

Im the real PTW !

Opublikowano

1) Jak mają się sprawy z botami? Ostatnim razem kiedy grałem najpopularniejszy był isro bot i większość ludzi kupowała Softmoda :) Jak wygląda to teraz i jaki jest koszt miesięczny za wykupienie bota ?:)

a: Najpopularniejszy jest sbot :) ceny zobacz na allegro bo sie wachaja ale cos kolo 20zl

2) Jak wygląda sprawa z banami ? :) chodzi mi bardziej o realistyczne podejście do tej sprawy bo jestem świadom że za używanie każdego nielegalnego programu można złapać bana? czy silki/ premium dalej zapewniają "jako-taka" ochronę? ban listy dalej co każdą inspekcję ? bany tylko na goldfarmy czy normalny gracze również ? no i jeśli jest jakaś możliwość na zmniejszenie ryzyka dostania bana , to prosiłbym o informacje na ten temat :)

a: banlista jest zadko :) oczywiscie silki zmniejszaja nieco szanse na bana ale i tak mozesz dostac. Jeden boci sbotem i wyda 2000zl na silki i dostanie bana, a inny nic nie wyda na silki lata na ibocie i nie dostanie :)

3) Jak wygląda sprawa z lvl-owaniem pomiędzy 1-70lvl ? Chodzi mi o to co jest bardziej opłacalne: solo botowanie 24/7 czy wykupienie taxi u kogoś na wysokim lvl :)

a:wyfarm 2kk sp i bocik :D