Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy... Jak.. Z kad... ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozecie mi odpowiedziec? Prosze!! :

1: Zmienic ver z podstawowej EU na ta 2.3.0 ( wiem ze przez pathe ale nie wiem jakie ) i z kad te pathe sciagnac ?? I jak je zainstalowac badz wkleic i gdzie??

2: Czy to wystarczy zebym mugl grac na TBC ??

3: Ile bedzie sie sciagal wow po pobraniu pliku z tego linku http://www.worldofwarcraft.com/downloads/f...-downloader.exe ?

4: Co musze zrobic aby zmienic zwyklego WoW'a na WoW The Burning Crusade ??

5: Jaki exp jest na tym serwie Avalon ??

6: Prosze o wyrozumialosc dla mnie ale po raz pierwszy scigam i bede grac w WoW i nie wiem :P

Z gory BARDZO DZIEKUJE !!

Opublikowano

domintor podaj link z kad sciagales wowa bo ja juz raz sciagalem i mi pokazalo ze nie mam 1 pliku wiec moze ty masz link ktorym jest pelny wow :) podaj go

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano
Mozecie mi odpowiedziec? Prosze!! :

1: Zmienic ver z podstawowej EU na ta 2.3.0 ( wiem ze przez pathe ale nie wiem jakie ) i z kad te pathe sciagnac ?? I jak je zainstalowac badz wkleic i gdzie??

2: Czy to wystarczy zebym mugl grac na TBC ??

3: Ile bedzie sie sciagal wow po pobraniu pliku z tego linku http://www.worldofwarcraft.com/downloads/f...-downloader.exe ?

4: Co musze zrobic aby zmienic zwyklego WoW'a na WoW The Burning Crusade ??

5: Jaki exp jest na tym serwie Avalon ??

6: Prosze o wyrozumialosc dla mnie ale po raz pierwszy scigam i bede grac w WoW i nie wiem :P

Z gory BARDZO DZIEKUJE !!

1. sa 3 pytania:

A: Nie rozumiem o co ci chodzi z ta EU na 2.3.0 o.O??

B: Duzo jest stron... poprostu poszukaj na google... Mozesz rowniez poprostu wlaczyc Launcher i czekac az Updaty sciagna sie ze Strony Blizzarda (jezeli w launcherze nic sie nie bedzie sciagac to wlacz gre wpisz byle jakie passy i wtedy powinno cos wyskoczyc)

C: Jezeli masz jednego wowa na kompie to nic nie musisz robic instalator sam automatycznie zainstaluje... jezeli masz Kilka wow-ow to Instalator Update przenies do folderu z wowem do ktorego chcesz zainstalowac Patch

2. Musisz sciagnac Normalnego WoW-a wgrac wersje 1.12.x i wtedy sciagnac Dodatek (TBC) i go wgrac... TBC dziala tak samo jak patch

3. Tego nikt nie wie i nie bedzie wiedzial

4. Juz napisalem :P loooknij na 2.

5. Sprawdz sobie... Topic Rhasty z serwerami, polskie serwery, Avalon itd. (Chcialem sprawdzic ale gowno znalazlem :// sry)

6. Czemu zaznaczyles to jako 6 ???

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...