Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki błąd, instaluje GTA 4 po raz drugi, grać mogę, ale nie mogę zapisywać. Może ktoś z was wie o co chodzi. Bardzo bym prosił o pomoc, bo bez sensu grać bez zapisów. DAJE +

Opublikowano

Za pierwszym razem wszystko było ok, mogłem zapisywać itp. Na maksymalnych grałem nawet. Nie Mogę zapisywać swoich osiągnięć w grze ! To co mi podałeś, co tu niby mam znaleść ??

Opublikowano

Wchodzę, wciskam PLAY, i wyskakuje napisz : You are not signed in. In order to save progress, you will, need to be signed in. Do you want to sign in now ? Enter or Esc . Wcisnę Esc to gram normalnie bez zapisów :/, a ja Enter to coś z Games for Windows - loguje się itp. ale co chwilę piszę, że się pobiera aktualizacja, jak się pobierze, to co chwile to samo co na początku. You are not signed in. In order to save progress, you will, need to be signed in. Do you want to sign in now ? Enter or Esc

Opublikowano (edytowane)

To są osiągnięcia, które zapisujesz w internecie, żeby inni gracze mogli je zobaczyć. Krótko mówiąc chcesz je zapisać w necie tak?

@

PC, xbox czy co?

@@

Oryginał?

@@@

Zarejestrowałeś się na PL czy na US ?

Edytowane przez Turek28
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...