Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Ever8901

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcial prosic o odbanowanie tego usera. Poniewaz mu net przymulil i mu sie spieszylo wiec kilka razy nacisnall " napisz temat " czy cos w tym stylu. Tamte tematy mozna usunac jeden temat mozna zostawic ;) wiec prosze Cie odbanuj go :D

Opublikowano

Tematy były pisane co kilka minut, poza tym różniły się od siebie wyglądem ;)

Dobra...ja to wyjaśnię -_- Chciałem dodać publikację nowego chińskiego serwera,ale nagle zauważyłem,że na ss brakuje kilku NPC ponieważ byli dość bogaci,więc nie zmieścili mi się wszyscy na jednym ss...postanowiłem wrzucić pozostałych NPC na nowe ss i dodać nowy link koło starego...Niestety nie udało się i po napisaniu tematu ss handlarzy nie były poprawnie wyświetlone tylko normalnie były linki koło siebie...Postanowiłem cofnąć tą niefortunną czynność strzałka w przeglądarce...Chciałem usunąć drugi link,myśląc,że "ahh trudno najwyżej w jakimś poście dodam tych pozostałych NPC" Niestety coś się stało i nie mogłem poprawnie usunąć tego linku i próbowałem różnych kombinacji mówiąc tak prozaicznie...w efekcie tego temat się niestety zdublował...ale w każdym bądż razie nie jestem żadnym spamerem więc proszę o odbanowanie mojego konta...Przepraszam za problemy i liczę na słuszną decyzje moderatora

4Ever8901

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...