Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurwica Na Lagi

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Was nie bierze kurwica japier........eeee dalej są te lagi co oni odpierdalają.Frajerze z G1 Warrock czy k2 czytaj to pedale jesteś dla mnie smieciem bananem i jeżeli kiedyś byś wszedł to przeczytaj to nie wiadomo co jeszcze nie da się grać a oni gówno wielkie robią.Dobra sorry wyżyłem się Co sądzicie o tych lagach ? pss naprawdę sorry ale dostałem kurwicy

Opublikowano

Dobra, ale opanuj nerwy i słownictwo. Jak cię to wkurwia, nie musisz demonstrować tego na forum.

Na kolejny raz, trochę spokojniej.

--> pomoc techniczna

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

@Dziocha jak coś lub ktoś zdenerwuje mnie tak ostro to ide do piwnicy i tam mam gruszke i w nią napier***am xD tak też możesz się wyrzyc ;)

@Topic ja mam lagi tylko na international... Jak wejdę na east czy europe to już nie (znaczy są lecz o wiele, wiele mniejsze niż na international) da się gra :D

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Teraz gry nie mogę włączyć...Normalnie śmiech na sali,jeśli te jebane Dream Execution/DE gier nie potrafi robić,to niech nie robi w ogóle.

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

@dobil.

To nie o to chodzi.Zamiast zrobić dobrą gre,bez bugów/lagów z dobrym kodem gry,to te osoby , które są zatrudnianie odwalają maniane.

Tyle.

zbyt duża sygnatura

Bywalec
Opublikowano

No normalnie nie wiem co się z tym dzieje wr poprostu chyba się opierdala lepiej nie powiedziec wszedzie te zwalone lagi....

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

Warrock to wgl robi sie najbadziej pojebaną grą w swoim rodzaju.. Od ponad miesiąca rzadko udaje mi siegrac nie majac lagow... A wlączenie zajmuje srednio okolo 20minut .... Sorki zeby GameStart bylo byl na czaro musze czekac 20min:)

Ps... dzis 45min:D i sie wreszcie wlączy:DD:D:D:DD:

Jak mozesz daj +

Opublikowano

ja pierd*** te szmat* nie dadzą pograc... 6mini i kur** wywala... kolejne 45min wkurwiania sie na dzi*** z warrocka... Jeb*** was kurwy

Jak mozesz daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...