Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam cs`a 1.6 nonsteam i chciałbym zrobić własny server nie ważne czy przez hlds czy inaczej ;d i wgrac ten mod amx mod x żeby miec adma i jaiies bajery na servie te wszystkioe komendy itp

i nie wiem jak to zrobic szukalem w google ale tez nie moge nic dobrego znalesc, mogłby mi ktos wszystko dokladnie opisac co zainstalowac podmienic itp + linki do downloadu bedzie 5 lub + albo -

ps. przygode z cs`em zaczełem niecaly miesiac temu ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tu masz poradnik jak wgrać amxmoda : http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-i-opis-amxx/amx-dla-leniwych-,327.html

Jak chcesz wgrać jakiś plugin to go ściągasz wrzucasz do folderu Plugins, później wchodzisz w config szukasz plugins.ini i dopisujesz nazwe pluginy jakiego wgrałeś np.

BunyHop.amxx.

Co do admina :

admina dodajesz w users.ini (addons/amxmodx/configs/users.ini)

"nick admina" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

"ip admina" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de"

"steamid admina" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"

Opublikowano

kurde mam nowy problem, niby banalny otóż mam zainstalowanego cs 1.6 nonsteam an dysku D instaluje do folderu z cs`em patcha v23 i co ?

po uruchomieniu cs automatycznie sie wyłacza. wtf ?

gdzie mam go zainstalowac , szukałem w google i znalazlem tyle wersji ze sam nie wiem a nie chce mi sie co chwila odinstalowywac cs i robic wszystko na nowo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...