Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozłącza Mi Neta

artu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem podczas gry w maincraft na serwerach po paru minutach rozłącza mi neta wcześniej tak nie było dzieje sie tak z routerem i bez pomcy

Opublikowano

Masz program X-Fire włączony podczas gry? Jeżeli tak to go nie włączaj. Podobnie może być ze Skype'em i GG 10, ale mnie taka sytuacja spotkała z programem X-fire.

Opublikowano

Co do Skype'a nie napotkałem żadnych problemów. Prowadziłem z kolegą rozmowę przez mikrofon podczas gry przez ponad godzinę. Oczywiście bez kamerki ponieważ nie ma to wiekszego sensu...

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Nie wiem czy to coś da, ale polecam wyłączyć wszystkie programy które korzystają z portu 80, oraz spróbować wyłączyć zaporę systemową, i antyvirusa.

Ale tak jak mówię, nie zapewniam iż będzie to działać.

25qpzwi.png

Opublikowano

Miałem to samo.Zacząłem kopac i na routerze all dobrze a neta nie było.Rozwiązaniem był reset neta.Ostatnio coś już nie rozłącza a ja nic nie robiłem;]

Opublikowano

z moich obserwacji wynika że Skype nic nie robi (gadam godzinami i gram i nic) gg 10 robi problemy , zapora nie wiem bo i tak mam na off , anty vir. (mam kaspersky kupiony ) i nic nie robi , xfire to samo co GG , programy pocztowe też szkodzą i to chyba tyle

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...