Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gierka Mmorpg

Klaskaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yoł ,

chciałbym się przesiąść z Metina na jakąś inną gierke , też mmorpg .

polecacie jakieś ? mam zamiar grać na dość dobrym laptopie (nie będe używał myszki)

najlepiej gdy gra tam nie za dużo (lagi) i nie za mało(osamotnienie) ludzi .

oczywiście gierka musi być po polsku . prosiłbym także o uzasadnienie wypowiedzi .

od razu mówie że 4story , lastchaos i rom odpada bo nie czuje tego klimatu

z pewnością w gierce będe czitował <3

Opublikowano

ROM'a Ci polecam.

Jest dużo gier na tym forum, popatrz i wybierz tą, która Tobie się najbardziej podoba.

g0Tef.jpg

Opublikowano

ventos , no właśnie nie moge się zdecydować więc pytam tych bardziej w owych grach obeznanych . i jak już napisałem w pierwszym poście rom odpada bo nie czuje tego klimatu .

macie inne propozycje ?

Opublikowano

ventos , no właśnie nie moge się zdecydować więc pytam tych bardziej w owych grach obeznanych . i jak już napisałem w pierwszym poście rom odpada bo nie czuje tego klimatu .

macie inne propozycje ?

metin sie sprzedal, wiec nie ma co w niego grac.

Cabal

Rom

Rappelz

lub moze w jakies FPP pograj.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Wszystkie spolszczone mmo to wielkie gówna.

Polecam Cabala (Tam jest dużo Polaków)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/279424-newnastepca-metin-2-wypowiadajcie-sie/

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

Opublikowano

Możesz spróbować Lineage albo Guild Wars. Tylko potrzeba je kupić w sklepie.

Ups, chyba potrzeba tam myszki :/. To tyle ode mnie.

Opublikowano

Rappelz, Silkroad

W żadną zapewne nie grałeś.

@top: Silkroad, Nostale (może i jest trochę bajkowa, ale jak dłużej pograsz i poznasz fabułę...), Shayia, Rappelz albo Cabal. (w 3 ostatnie co prawda nie grałem, ale widziałem gameplaye na yt.)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Bez kitu ale tibia :)

Rappelz.

Minecraft ale to po angielsku.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

World of Warcraft ,runes of magic ,Cabal online ,tales of pirates.

Obecnie zacząłem grać w minecraft.

Na początku myślałem ,że zwykłe pixele i nic więcej ,ale po tym jak zobaczyłem ,okazała się na prawdę świetną grą.

Wczoraj powstał serwer do tej gry "Minecraft Mpcforum" więc na prawde polecam.

Nie jest trudna do zrozumienia ,układasz z klocków różne "chaty" domy , ogólnie gra jest złożona cała z "klocków" a jednak jest w niej bardzo dużo do roboty.Obecnie jest w wersji beta ,dopieor za rok prawdopodobnie ukaże się na światło dzienne Pełna wersja tej wspaniałej gry.

Szukaj gry ,jaka będzie ci odpowiadała ,wielu ludzi ,piszę "WoW" -mi jednak WoW w ogóle nie przypadł do gustu ,ale ma fajny styl PvE ,super grafike ,ciekawy system "latania" i pvp.

Dużo mapek ,świat dobrze zbudowany.

Pomocni ludzie.

Dużo ciekawych skilli ,praca w drużynie.

Innych gier nie będę opisywał ,bo nie grałem w nie dłużej niż tydzień ,a jednak mają to coś w sobie.

Opublikowano

NOSTALE THE BEST :D!!!!

RoM Nostale Silk Cabal, ale nostale najlepsze

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

FPP

Combat Arms-Dobra grafika,mało hackerów bo banują ip,coś typu cs 1.6 i warrock ale 90 razy lepsza,

crosfiree głupia grafika tak samo debilna gra jak,

operation 7 testowałem dzisiaj i wczoraj grę i zagrałem do 6 lvl i już wyżłem z gry bo tak debilnej gry w życiu nie widziałem

MMORPG

Last Chaos-grałem i zastanawiam się czy nie pobrać bo mi się nudzą fpp

Cabal-grałem wyczesana gra podobno ma wyjśc cabal 2 płatna wersja ^^ zagram

Tibia-grałem wciąga gra ale praktycznie żeby co kolwiek robić musisz kupić pacc który kosztuje chyba 90zł na 90 dni chyba ^^

WoW grałem na priv i wyczesana gra bardzo daje kopa można grać na okrągło i tak się nie znudzi :)

Racing

Track Mania-gra tam dużo polaków kiedyś mieli niezłą elite i praktycznie Polacy zajmowali najlepsze pozycje w grze

NFS World grałem ale niestety po 10 lvl musisz kupić key co odblokuje ci pozostałe samochody i td

z FPP polecam Combat Arms,Gunz,Warrock tyle że w warrock pograsz 1 rok i nara bo mało broni chyba że cię stać na premium :)

z MMORPG Cabal.Last Chaos,WoW

Racing: Trackmania

Myśle że pomogłem :)

634534203295449218.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...