Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Info o Tiverii.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Post dodany przez administratora serwera triveria.pl :

Kilka dni temu poinformowaliśmy Was o naszych ostatnich zmianach związanych z abonamentami, ale tamten news nijak będzie miał się do tego co zaprezentujemy Wam dziś. Ponieważ jeszcze tej nocy ujrzycie na serwerze całą masę poprawek, które można określić mianem rewolucyjnych! Po długich staraniach i sporej ilości wyrwanych włosów z głowy, udało nam się w pełni wyeliminować możliwość używania takich hacków jak: 1Hit Killer, DMG Hack, Skill Hacki czy Kick Hack. Zdajemy sobie sprawę, że gracze korzystający z tego typu oprogramowania byli prawdziwym utrapieniem, ale to już przeszłość. Nie są nam obojętni również Ci, którym doskwierały uporczywe błędy ze skillami takimi jak Strach, Krycie Się, Trzystronne Cięcie, Deszcz Strzał i podpalenie u Szamana Smoka, te błędy również przeszły do historii. To tylko kilka najważniejszych poprawek jakie udało nam się zrobić w ciągu ostatnich kilku dni, pełna lista znajduje się poniżej newsa. Jednak te kilka zmian to dopiero początek góry lodowej, gdyż zmiany w działaniu serwera do jakich doszło, znacznie powiększaj nasze możliwości. W planach są już takie dodatki jak wierzchowce czy kompletna reorganizacja DT.

Aby mogło dojść do wprowadzenia tych wszystkich zmian, wymagana jest przerwa techniczna, która odbędzie się około godziny 21 i potrwa około 15 min. Po zakończeniu prac na serwerze, udostępnione zostaną zaktualizowanie pliki klienta, które standardowo pobiorą się automatycznie przez naszego launchera. Dla osób, które z jakiś przyczyn nie mogą korzystać z naszego launchera przygotowana jest specjalna paczka do pobrania.

Pobierz paczkę (tylko jeśli nie posiadasz naszego launchera, który automatycznie zaktualizuje pliki).

* 1 Hit Killer, DMG Hack, Kick Hack, Skill Hacki zostały zablokowane!

* Poprawione skille: Strach, Krycie Się, Trzystronne Cięcie, Deszcz Strzał. Dodatkowo poprawiliśmy efekt podpalenia dla Szamana Smoka!

* Widoczny poziom gracza obok nicku!

* Poprawione działanie blokowania czatu oraz handlu,

* Jakoś obrazów podczas ładowania gry została zwiększona,

* Dodana klawiatura ekranowa przy oknie logowania, co pozwoli zabezpieczyć się przed keyloggerami,

* Wydropione przedmioty przez Ciebie nigdy nie przestana być twoje, nikt oprócz Ciebie nie będzie mógł ich podnieść. Pozwoli to uniknąć kradzieży przedmiotów przez Ghost Hackerów.

* Przywołanie w grupie zostało udostępnione, aczkolwiek zostało one zablokowane na mapach: Demon Tower oraz Atlantyda v2,

* Zostanie dodana możliwość w Item Shopie kupienia cukru dla konia, dzięki któremu nadamy mu imię.

Z tego wynika ze nic nie bedzie dzialac (dmg, 1 hit)

Prosze jezeli ktos umie, i wie jak zrobic aby dzialalo znow wszystko niech POMOZE ! :D

Opublikowano

Oooo jakie zmiany - lv nareszcie koło nicku na to czekałem :)

Dzięki za info +

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )