Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio dostałem bana na s17, więc teraz chciałbym zacząć grać na nowym świecie. Interesuje mnie taki świat, na którym są tanie księgi i rzeczy dla NINJI DAGGER oraz takie itemy, jak buty 1,5k pż, zbroja 1,5k pż, branza, hełm, łuk na poli i przede wszystkim, by były tanie MARMURY.

Od razu mówię, że zaczynam z kupieniem 1kkk na allegro (wiem, że to noobskie). Jeśli znacie jakieś ciekawe światy, to piszcie ;-) Za każdą pomoć, będą +. Przydatne by było, żebyście napisali przykładowe ceny w/w itemów ;)

Opublikowano

Ja gram na s5(Astra) i ceny są w miarę np marmur dziki sługa wacha się od 2.5kk-5kk max a eq za tyle kasy kupisz pod poli

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

A przypadkiem pierwsze 2 albo 3 serwery nie są zamknięte? Wtedy Monastyr, Feniks i ewentualnie Obsydian odpadają. Skoro zbanowali mu konta, to musi założyć nowe. A z tego co wiem to nie da się zrobić postaci na zamkniętym serwerze na nowym koncie.

@topic

Ja po banie na Monolicie, wybrałem Twierdzę ale nie wiem dlaczego. Chociaż może dlatego że aura chodzi po 14-16kk, a małże po 3-5kk.

@down

na monolicie aura po 20-25kk, a małż 2,5-3,5kk więc w ogóle nie idzie zarobić, może jeszcze pójdę na astral bo na twierdzy dopiero 7 lvl

reflink - zakaz umieszczania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...