Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zarobić Przez 2 Dni 1Kkk?

morfeus1828

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!! Okradli mi 68lvl na S6(Grymuar). Nie wiem jak szybko zarobić kasę na eq a miałem bardzo dobrę eq i juz się z nim przegnałem. Chce odrodzić postać ale szkoda mi czasu na długo trwałe zarabianie kasy proszę o jakieś propozycję szybkiego zarobku. Potrzebuje 1kkk w 2 dni!

Opublikowano

allegro . innego zarobku niema ;] . chyba ze postawisz 30 fishbotow przez 2 dni to moze ;] .

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Najpierw przeformatuj kompa , bo jak juz 1 cie okradli , to dlaczego nie mieli by to zrobic 2x ; zwlaszcza jak bedziesz mial duzo kasy

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Tak jak koledzy @UP only allegro nie ma innej opcji ;)

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

M2FiSH *10x kont.

Moim zdaniem ,jeden z najlepszych sposobów.

Z dobrym kompem ,jeżeli możesz otworzyć więcej m2fish otwórz ich na max'a i łów

@UP'y

On pytał jak zarobić 1kkk ,czyli raczej chodziło mu o zarobienie tego samemu ,nie przez allegro.

Opublikowano

jest minimalna szansa :) wymaga duzego farta :D

robisz tak :) 2/3 konta na fb :) i lowisz rybki potem otwierasz sklep i tak( monastyr rybki po 450k :)) teraz wystawiasz rybki po 450k i 3/4( trzy lub cztery ) po 45kk :D mi tak zeszly 2 w 10 min :D masz juz powiedzmy te 200kk :) jednym kontem razy 2 postaci to masz 400kk :):D tyle zrobilem przez 5 h lowienia :D no i przez nocke zostawaisz : otwieranie ryb :D rano wsellasz malze :)^^ nasepny dzien tak samo i juz :D

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

1.Robisz dropera 20-22 lvl i idziesz dropić medale do lochu

2.Ustawiasz fishboty na noc

3.Robisz dropera 11-12lvl do imha.. może sam dropniesz ribka i go ulepszysz

4.Jak grasz bodym to możesz iść nim na metki do m2(30/35/40lvl)

5.Kupujesz yangi na metin2.cc albo allegro

6.Idziesz tym charem na dt(bierzesz kolegów,kilka kont 40lvl) i ulepszasz itemki na 61lvl

7.kupujesz jakieś eq +6 i idziesz bić metki 65lvl

UP@

to jak się dorobisz to wtedy będziesz je czytał ;)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Fb to nie zarobi 1kkk nawet jakby miał 30 botów bo jak by prezkazał małze to by dostal bana na główna postać to odradzam

Allegro najlepszy sposób lub metin2 cc ;/

Zbieram -

By Kazik33333

Opublikowano

dt na s6 gram duzo ludzi chodzi wiec o ekipe nie ma problemu a teraz bardzo sie oplaca boga na 8 zrobisz masz 200kk za czysta wiem bo gram an s6 i po tyle zchodza ale party kuj za +7 za +6 45kk wezmiesz lub magnety na 8 450kk wezmiesz za czysty lecz nie rob itemkow na +9 nie oplacalne na 8 jak bys zrobil parte to masz juz ten 1kkk

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...