Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

ravi35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zauważyłem że warrock ma duże lagi nie wiem czy to tylko u mnie ale ja nigdy nie mialem lagów a teraz to grać ciężko czy ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

tak to nie tylko u cb wszędzie tak jest !!! i to mnie że tak powiem wk****a bo tto chyba przez to że adresy zmieniaja ce 5 sec.

ja to nieraz nawet patcha na minus mam !

1298740964-U149330.png

Minus proszę

:)

Opublikowano

Jak się wkurwię to rozwalę tego warrocka pojade do K2 GameFirst napierdolę all pajacom i sam zrobię porządnego warrocka i wprowadze 0 lagów 0 opierdalania się denerwuję się już straciłem przez te lagi jakieś 10 days premki bo się normalnie pograć nie da za chujaaa

Opublikowano

bez kitu grać sie normalnie nie da ja mam takie lagi że obraz jest opóźniony do reala nawet 2 - 3 sek i juz szlak mnie trafia bo tez mam premke

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Każdy ma lagi ja waliłem w ziomka który biegł w miejscu całe ammo z assaulta famasa i mp5k podstawiam planta i padłem

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

Ja mam laggi też. Jak Geoning napisał "powinno ustąpić". Miejmy nadzieję :E

I'd BASH YOUR FUCKING HEAD ON THE WALL!

Opublikowano

Mnie juz HU* strzela... przez lagi stracilem 0.10 Ratio:( moge wywalic caly magazynek z Mini i koles nie pada) co 1h mam powiadomienie ze warrock ma bląd i zostanie natychmiastowo zamknięty. Potem przez 1h nie moge wejsc poniewaz GAME START jest na szaro;(

Jak mozesz daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...