Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dot.expa na easymetin i zablokowaniu hs

DzieckoSzczow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, bo gralem na poczatku bez hackow, kupilem 1kkk na allegro(za 30 zl) , wbilem 37 i ban przez kolege... to teraz kupilem em2 na 30 dni i w 12h wbilem od 1 do 33 lv i przy okazji kupilem 1kkk na allegro (300kk trzymam na innej postaci, a na jeszcze innej postaci trzymam itemki warte 400kk+ ktore kupilem specjalnie) i nie wiem czy expic dalej na em2, czy dac sobie spokoj bo moge dostac bana? czy moze wbic jakis 40 i dopiero skonczyc grac na em?

najlepiej podajcie jakie lv wbiliscie na em2, i czy dostaliscie bana....

i jeszcze jedno: zablokowalem HS tym sposobem z antywirusem

http://www.mpcforum.pl/topic/238859-tut-jak-zablokowac-hackshielda/

czy on dziala jeszcze?

Opublikowano

dobij moze do 42 na bocie ale zostaw eq tylko zeby sobie radzic na bo, a reszte przeloz zeby wrazie bana eq cale nie polecialo i na 42 wiadomo smocza czy co tam masz i na 41 okragla i dalej graj juz sam....

Opublikowano

hehe ;D ja właśnie szukam jakiegoś darmowego bota, bo gram na twierdzy na dzikusach dobra.. ch3.. bot... ide ch1 expie expie i znowu bot i na sh masakra... mam ferie ale samemu mi sie nie chce expic a bota bede pilnowal. Jesli ktos cos ma niech podeslie link na mpc ;) dam + albo -

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ref

ja juz wbilem 46 w 3-4 dni, i poszedlem zobaczyc czy dam rade w v2 na szponach na marmurze...... niestety nieudana wyprawa :x dedam na 1 grupce ;/ po 2k dostaje z kryta ;/ poradzi ktos jakie mam miec eq? mam 10k hp, 350 defa , fms+9 sr 24 , i dedam : (

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...