Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpcexpress Oficjalnie Rusza. Zadaj Pytanie Do Młodego, Seldka Oraz Gości!

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Postanowiliśmy wrócić na antenę i ożywić projekt MPCexpress. Żeby nie było nudno podcast ten będzie w pełni zintegrowany właśnie z wami, użytkownikami MPCforum.pl. 2 głównych prowadzących to właśnie Młody oraz Seldek niczym Misiura i Martenka (lol) będą zadawać pytania użytkownikom MPC którzy regularnie będą zapraszani do kolejnych odcinków forumowego podcastu. W nowej edycji usłyszycie betonowe żarty Młodego ( Czy tam suchary jak kto woli), wokal Seldka, recenzje gier, głośne tematy poruszane na forum oraz wiele wiele innych ciekawych rzeczy. Tak jak wspomniałem, żeby nie było nudno zamieszczajcie różne tematy które chcielibyście usłyszeć w naszej radiowej audycji. Trzymajcie się tematyki gier, cheatów oraz spraw forumowych, a my zrobimy resztę.

card.png

Opublikowano

Ja chciałbym usłyszeć niusy z gier, nowe gry które mają wyjść na światło dzienne, różne premiery.

Powodzenia ;)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Ja chciałbym usłyszeć niusy z gier, nowe gry które mają wyjść na światło dzienne, różne premiery.

Powodzenia ;)

Oczywiście, że będą mistrzu ;)

card.png

Opublikowano

Zaszczycicie mnie kiedyś zaproszeniem do podcastu? ;)

Ja pierdziele, aż sobie poprzypomniałem podcasty z rodimopem ;x

Wtedy była zabawa [ ale tylko w pierwszym odcinku ].

Fajnie chłopaki ;) To będzie coś ciekawego.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Pomysł świetny, macie szeroki wybór wśród userów ;D

Powodzenia w rozwijaniu podcastu :)

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Miło że wracacie :P.. Będzie co posłuchać :D ciekawego kogo na początek zaprosicie :D.?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

na start moglibyscie cos powiedziec o nowej odslonie podcastow i jak zamierza sie ten projekt rozwijac w przyszlosci ;]

nowinka technologiczna: Co sadzicie o holograficznych monitorach ;] ? (japonce maja juz kilka prototypow) ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Chcemy Makina :D

Dajcie jeszcze jakiegoś moda, którego każdy zna o.O

Np. J.P.

chyba nie ma takiego moderatora ... bo nie każdy siedzi w każdym dziale, jeśli ktoś wole FPS to raczej nie będzie znał modków z działów MMO (chyba że zobaczy jego posty w forum ogólnym)

Opublikowano

no ale jemu chodziło o moderatora, a nie usera, czy osobę zbanowaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...