Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Celestial World I Kamer

AlanTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam clienta celestial world niestety nie spatchowanego bo na patcherze z s1 wyskakuje mi (przez juz ktorego niemam polowy nerwów) błąd .NET Framework

i tutaj jest pytanie... wiem ze mozna jakoś przeniesc pliki z niemieckiego clienta do kamera .. chodzi mi o same nowe mapy prosil bym o szczegółowy poradnik ..... Dam limit +/-

i oczywiscie 5 ;)

Z Góry dziękuję

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

Zbieram - !

Opublikowano

Mam to... jednak dalej nie widze nowych mapek.. gdy wchodze np na Alte Stadt jest czarny ekran widac postac ale gdy sie rusze wszystko sie powtarza tak jakby sie "zlewalo"

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Zbieram - !

Opublikowano

Ściągnij net framework.

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992&displaylang=en

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Sciagałem Frameworka 2.0 , 3.0 , 3.5 , 4.0 i dalej nie dziala ;/

Zbieram - !

Opublikowano

Za chwile Dodam SSA jak to wszystko wygląda...

@Edit

Link : http://img3.imageshack.us/i/0129125717.jpg/

@EDIT2

Chyba wiem które pliki odpowiadają za nowe mapy...

w kliencie w folderu locale są jakieś mapy ale w normalnym metinie mam locale plik tekstowy ;/

wie ktoś jak to złożyć do kupy żeby działało? wykorzystam 2 limity +/-

Zbieram - !

Opublikowano

Mam rozwiązanie.. jeśli komuś wyskakuje ten błąd wystarczy z folderu metina usunąć plik mscoree.dll a następnie uruchomić patcha. ja tak zrobilem i mi wszystko dziala

@Temat do zamknięcia ;)

Zbieram - !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...