Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon Sys Nie Jest Bezpieczny

szpanos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gordon sys zmówił sie z CA EU i podyktowal jakie konto uzywa wyzej wymienionego chacka mowie o bezplatnej wersji osoby te dokladnie 2163 osob z tego bardzo wysokie rangi zostaly potraktowane banem na zawsze co niektore to byly zwykle blefy np. mnie zbanowali mialem 300 tys expa a nigdy nie mialem zadnego czita mozna sie odbanowac podoobno robiac posta na stronie ca i zeby sie podpisalo pod nim wszsycy zbanowani ale czysci ludzie ludzie ale to potrwa wieki musi byc ponad 1000 podpisów, macie jeszcze jakies pomysly ???????

+ - oto jest pytanie

Opublikowano

kolejna teoria spiskowa..... masz jakis dowod ze gordon ma cos z tym zwiazanego ?!

po prostu system wykrywa tak jak w kazdym innym hacku game logi hackujesz= masz bana to takie trudne do zrozumienia ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

naprawdę szybcy jesteście .. z tym gordonem to było przecież pewne ze dostaniesz bana za niego -.- ale cóż chcesz expic bez sensownie używaj hackow

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Trele morele .

To już chyba z 10 taka teoria na naszym forum .

Oni nie mają ze sobą porozumienia .

Po prostu wykrywają game logi i masz bana .

Dobra aby zaraz nie było spamu zamykam.

Aaa dodam iż gordon tak jak i reszta hacków nigdy nie był Bezpieczny .

Dlaczego ?

Masa wirusów oraz wykrycie przez G logi .

9368_gold.png

Opublikowano

Te a ja wam powiem tak dziwne

Uzywałem gordona dawno temu (4,5 miechow) i wbiłem range Sgt. 1st Class II (3 dziubki w góre , 2 dziubki w dół i 2 nadole) i po dziś dzień nie dostałem bana + jak zobaczysz moje staty na FT 100% nie wykonalne .....

I co powiesz? sa wyjątki ....

Opublikowano

Te a ja wam powiem tak dziwne

Uzywałem gordona dawno temu (4,5 miechow) i wbiłem range Sgt. 1st Class II (3 dziubki w góre , 2 dziubki w dół i 2 nadole) i po dziś dzień nie dostałem bana + jak zobaczysz moje staty na FT 100% nie wykonalne .....

I co powiesz? sa wyjątki ....

Uważaj Jak Ci ktoś zrobi screena combo z FT .. odrazu ban ./.

lub poczekaj na wygrycie przez Game Logi .. to trochę trwa , a nie odrazu po 10 min . .

więc sądzę , iz bana dostaniesz

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Uważaj Jak Ci ktoś zrobi screena combo z FT .. odrazu ban ./.

lub poczekaj na wygrycie przez Game Logi .. to trochę trwa , a nie odrazu po 10 min . .

więc sądzę , iz bana dostaniesz

Bana dostanie na 100%.

Game Logów nie oszukasz.

Później bd płacz iż zbanowany 1LT ;]

Dobra zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...