Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Pytanie] Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim cudem dostalem bana na sklep i glówna postac obie postacie byly na innych mailach za fb czyli 3 postac ktora lowilem (tez miala inny mail). Z postaci lowiacej wszystko zawsze wywalalem na ziemie i podnosiłe sklepem a sklepem kase przekazywalem przez tobol na glowna postac. Tym sposobem nigdy nie dostalem bana na postac ze sklepem czy tymbardziej na glowna na ktorej nigdy nie uzywalem hackow. Dodam ze mam dwa metki jeden czysty na postac glowna i sklep i 2 to metek plus hacki. Czekam na wasze odpowiedzi i rady

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pytanie do tego sklepu na jakim serwie bo na Grymie jest taki gm

powiedz to dokoncze

4143_1.png

Opublikowano

Jest taki gm co banuje za to ze napisze sie 3 razy te sama wiadomosc na czacie pod rzad ...

Wczoraj mnie na 3 dni zbanowal i to tez byl moj shopek

4143_1.png

Opublikowano

Wez moze to zglos ;] jako odwolanie ja tak zrobilem i gm na metin2 w grze sie go mnie zglosil

wszystko wyjasnione ;]

Edit

Ile kasy ty tam miales [Wazne]

4143_1.png

Opublikowano

No bylo na forum ze nie mazna takich duzych pieniedzy trzymac na takich levlach bo bannn

4143_1.png

Opublikowano

Ale ja te pieniadze trzymalem na glownej postaci 75lv wiec bana za to nie ma bo tylko na malych lv ban za to byl ,tylko mnie interesuje jak doszli do mojej glownej postaci i sypneli mi bana za niedozwolone oprogramowanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja powiem tyle że jeśli robiłeś to na 1 kompie to po IP Cię namierzyli qumpel z osiedla też za to bana wyrwał nie odbanują Cię. Przykro mi :(

Win 7 64bit Nvidia GTX 460 AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8Gb ram Kingston 1333 MHz

Opublikowano

Po IP cie nie sprawdzili. musiales sie pomylic z czyms w tych 2 metkach. Albo ten ,,nacheatowany'' zostawił jakis syfek w rejestrze, a hackshield go uznal za szkodliwe i wyslal logi. Hmm co moge zaproponowac? najpierw usun wszystkie slady po metku wraz z rejestrem (tylko nie sknoc czegos bo ci komp poleci), pozniej zrob reinstall i dopiero wtedy pisz odwolanie.

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM