Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderatorzy..

Achmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na wszystkich moderatorw.Ignoruja wolania o pomoc itp.

Przyklad Brzydal i Toxing a takze KrisMisialek na serverze

Wolalem 20 minut zaden nie przyszedl a tabliczki ktos kladzie.Dowod

skarva.jpg

Opublikowano

Staram się wszystkim pomóc, z resztą z reguły odpowiadam po napisaniu na PW. Jeśli zajmuje się jakąś inną sprawą nie odpowiadam na zwykłym czacie.

Z resztą z obecnych modów jedynie ja stawiam tego cuboida (brzydal też coś próbował). Bez darka jest masakra, a ja nie mogę być we wszystkich miejscach jednocześnie.

Dodam jeszcze, że gdy raz odpowiem, więcej się nie powtarzam.

Co do tabliczki... Ktoś ustawił cuboida na połowę mapy i tej tabliczki nie da się usunąć, już od rana tam jest i za każdym razem jak ją widze się wkurzam ;].

Opublikowano

Moim zdaniem mozna zamknac, bo juz trwaja nabory na moderatorow nowych, co oznacza ze bedzie wiecej osob pomagac.

Po za tym, kokosz (chyba on nadzoruje serva) powinien podzielic zadania miedzy modow, Jedni pilnuja, drudzy stawiaja cuboidy a trzeci pomagaja userom. prosty podzial zadan, a jak by usprawnil by prace modow.

xJustMe.png

Opublikowano

Madman to sie tak nie da, bo jak jeden bedzie robil cuboidy to 5 na raz bedzie je chcialo i wtedy ten co rozwala to PKP bedzie musial pomoc w tych Cuboidach. Serwerem nadzoruje Geoning.

Opublikowano

przychylam się. zero pomocy od moderatorów. zostałem okradziony. zgłaszałem budowę na chodniku-nikt nie przyszedł. chciałem cuba - odp. brzydala: nie teraz, teraz kopie w kopalni. jednym słowem dno.

Opublikowano

co do Brzydala: lol

a co do kradzieży:

Jak dedniesz i ktoś gwizdnie itemki po tym jak np. spadłeś i się zabiłeś to to nie jest kradzież. I na chodniku nic nie można budować. Tylko admin

Opublikowano

pytam sie gdzie sa mody ?! ;/ ciezko rozmawia sie z modami a przeciez ich atutem miala byc pomoc !!!!

betax44ng.gif

"Życie jest albo śmiałą przygodą, albo niczym."

Opublikowano

Dobra, dobra, moglibyście nie obrzucać nas "gównem" za przeproszeniem bo po 1 nie mamy tylko was na głowie.

Po 2 Atomkowi bardzo starałem się pomóc, ale niestety nie mogłem bo Brzydal źle założył Cuboida, wtedy kiedy mnie wołaliście, owszem nie reagowałem ale napisałem iż teraz jestem zajęty i zaraz przyjdę na co wy znów

Ej kriss

Kris no chodź

kris dasz cuba?

itp...

To że mam podzielność uwagi to nie znaczy, że zajmę się wszystkim od razu.

To moje wytłumaczenie dziękuje.

Co do @Up Wczoraj o tej porze mnie nie było na serwerze, a w zasadzie od 17 mnie nie było więc nie stwierdzaj nic o mnie.

25qpzwi.png

Opublikowano

Nie, wystarczy jakby Brzydal w godzinach szczytu pomagał, teraz od 5 siedzę sobie i all wszystko ogarniam, a w tym momencie na serwerze jest 19 osób.

No, gdyby cały team w godzinach szczytu był i ogarniał to większego teamu nie potrzeba ;d

25qpzwi.png

Opublikowano

Kurzwa, co za problem zrobić 4 moderatorów od cuboidów, 3 od porządku, i 4 od pilnowania ?

Wystarczy zwiększyć liczbę osób które mają uprawnienia i tyle, ale wy się boicie bo nieee... tak nie może być! maks moderatorów to tylko 3-5 niee! tak nie może być żeby było więcej, bo oni będą pomagali ludziom z cuboidami, i będzie ich za dużo! i tak kurwa myślicie zamiast po prostu przyjąć nowych doświadczonych modków i odbudowywać wszystko, i wprowadzić porządek! Ale niee, tak być nie może bo oczywiście za dużo w tego moderatorów będzie! to jest żałosne !!!! JAK POLSKA POLITYKA........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...