Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Profilu Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniewaz jak wszyscy wiedza nasze kochane MPC dotyka ostatnio szereg nieszczesc , a to ataki DDOS a to pomylki u rejestratora domen , szczerze to ja szukalem w aftermarket tej domeny bo nie moglem sie nadziwic ze kokosz moglby ja oddac i bylem ciekawy na ile jest wyceniona xD .Ale do rzeczy ... Uwazam ze na tym poziomie na ktorym juz jest MPC lepiej zmienic profil forum tak aby bezposrednio nie kojarzylo sie z wandalizmem komputerowym czym napewno sa hacki boty i inny syf.Nie chodzi o to ze ja tak uwazam tylko moze o to ze tak by bylo bardziej bezpiecznie ,tak pomyslalem ze mozna by bylo zamiast

'multi player cheats' uzyc nazwy

'multi player clients'

ktora juz tak dosadnie nie kojarzy sie z hakowaniem itd i w mojej opini lepiej okresla czym teraz jest MPC.

Opublikowano

"Wandalizm komputerowy" HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHA

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

nie

tak pomyslalem ze mozna by bylo zamiast

'multi player cheats' uzyc nazwy

'multi player clients'

ktora juz tak dosadnie nie kojarzy sie z hakowaniem itd i w mojej opini lepiej okresla czym teraz jest MPC.

MPC (jest/są) teraz klientami multiplayer :O

lepiej zmienic profil forum tak aby bezposrednio nie kojarzylo sie z wandalizmem komputerowym

:D

Opublikowano

Za sama nazwa moze sie zainteresowac CEDEGA czy TECHLAND , dla nich MPC to takie cos jak pryszcz na dupie a ich pstrykniecie moze duzo kosztowac, wiec dobrze radze zeby zmienic ten caly szajs w cos sensownego .Nie mowiac juz o gameforge.de , MPC chce sie dalej bawic w takie przepychanki to ok , ale na tym straci.

Opublikowano

Za sama nazwa moze sie zainteresowac CEDEGA czy TECHLAND , dla nich MPC to takie cos jak pryszcz na dupie a ich pstrykniecie moze duzo kosztowac, wiec dobrze radze zeby zmienic ten caly szajs w cos sensownego .Nie mowiac juz o gameforge.de , MPC chce sie dalej bawic w takie przepychanki to ok , ale na tym straci.

Śmieszny jesteś, nawet bardzo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...