Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error W Soldacie!?

Apoca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie w soldata,mam klan...wszystko Git tylko na trybach Capture The Flag wyskakuje mi Error musze trzymać Esc aż się wyłączy,trwa to z minute w tym czasie kilku ktortnie mnie zabijają,error wyskakuje gdy mnie Zabiją,gdy któraś z drużyn doniesie flage lub gdy wejde na server to odrazy wyskakuje error...

Dziwne jest to,że error wyskakuje tylko w nowej wersji soldata czyli 1.5..

Sprawdzałem starsze wersje w nich error się nie pokazuje!!

Grę przeinstalowywałem kilku krotnie nic nie dało.

Screen z gry-

kkkjf.png

Opublikowano

ja tak miałem po tym jakby cracku co daje pełne możliwości

zainstalowałem w nowym folderze na pulpicie gre i działało... sprawdź jak u ciebie ;)

Opublikowano

niewiem ja tez juz chyba wszystkie probowalem ale niedziala to samo wyskakuje ale kiedys jak gralem tez to wyskakiwalo to na takim Eng forum czytalem (tlumacz^^) i znalazlem odpowiedz ale formata zrobilem i nie zapisalem stronki;d i nie pomyslem zeby to zapisac (Błedy sie zdazaja;d)

Opublikowano

Mam pomysł.

Uruchom Soldata w trybie zgodności z Windows 98.

Pod tego Wina Soldat jest zrobiony, w niektórych przypadkach jego kompatybilność "do przodu" może źle działać. Ten przypadek nastąpił u Ciebie :)

@Edit

Jeżeli to nie pomoże, może masz uszkodzoną pamięć RAM, lecz jeżeli inne gry chodzą bez błędnie to RAM nie wchodzi w grę.

Choć wątpię żeby 1-wszy sposób nie wypalił.

09071535498836998897.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...