Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skargi Na Graczy.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20110127224123.th.jpg20110127224127.th.jpg20110127224133.th.jpg

Poprostu podbiegl zaczol rozwalac i polecial dalej..... pewnie tez rozwalac :/

betax44ng.gif

"Życie jest albo śmiałą przygodą, albo niczym."

Opublikowano

Jeśli tylko możecie to róbcie filmiki, jest nam wtedy łatwiej zweryfikować autentyczność zgłoszenia.

to co mam miec zawsze wlaczony program do nagrywania i w odpowiednim momencie wlaczac ? hmmm ja mam zamiar sobie pograc a nie lazic za kims od tego podobno sa mody tak ? zgadza sie ? jezeli tak ma byc chetnie zajme sie modowaniem i pomoca dla innnych...

z powazaniem

Exo

betax44ng.gif

"Życie jest albo śmiałą przygodą, albo niczym."

Opublikowano

to co mam miec zawsze wlaczony program do nagrywania i w odpowiednim momencie wlaczac ? hmmm ja mam zamiar sobie pograc a nie lazic za kims od tego podobno sa mody tak ? zgadza sie ? jezeli tak ma byc chetnie zajme sie modowaniem i pomoca dla innnych...

z powazaniem

Exo

Tak musisz, chyba, że Ci FPS spadają...

w83od2.jpg

Opublikowano

Exo napisałem, że jak tylko możecie ;]. Po takich screenach nie wiadomo czy to faktycznie prawda, bo to, że gracz znajduje się w cudzym domku niczego nie dowodzi.

Twoim zdaniem my, mody mamy chodzić za graczami. Sam przecież wiesz jak jesteś na serwerze, że ja zacząłem już nawet ustalać kolejki do Cuboida, bo taka masakra była ;].

Opublikowano

Nick:MrEnjoyPL

griefowal, czatowalem na niego dluuugo

Zrobilem ssy tylko plz powiedzcie gdzie one sie zapisuja...

Zależy czym robiłeś ss, jeśli prt scr to nic z tego, ale jeśli F2, to sreeny zapisały się w C:\Users\Nazwa Użytkownika\AppData\Roaming\.minecraft

25qpzwi.png

Opublikowano

Parę osób z tego tematu otrzymało już bany.

Gdy widzicie jakiegoś griefa zamieszczajcie szybko tutaj ss abyśmy mogli natychmiast działać.

Pozdrawiam.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Tą naszą rejestrację bym zrobił, że już jakiś czas są na forum, a nie założył konto dał podanie i gra.

Wtedy najwięcej noob'ów przybywa i wszystko niszczy.

Proszę przemyśleć to aby jak minimum 1 dzień jest się na MPC czy coś takiego.

w83od2.jpg

Opublikowano

GRIEF

Filmu nie zrobiłem, bo jak wlaczam minecrafta to komp i tak ledwo zipie, ale mam fotki. Gracz praktycznie robił wszystko co sie dało by wkurzyć wszystkich na około. Na zdjęciu zamurowuje wejscie do czyjegos domu (bodajze Tetris), potem wybudował na jego ogrodku wierze, i znikl jak mu zrobilem zdjecia. (raczej /home, bo na spawnie nie widzialem.)

Skutki mozna nadal podziwiac, i jak sadze nie tylko na tej dzialce. Mur u Tetrisa zburzyłem, wierze nie

Zdjecia:

http://img253.imageshack.us/g/20110130233149.png/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...