Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MaM Pewien Problem a mianowicie Expie sobie spokojnie na ZSZC (water) mam 61lv siedze spokojnie na plenarach az tu nagle respi mi sie na twarzy plenar giant hmmm niby nic dziwnego ale ten mial 50% hp zbite a dopiero co sie pojawil O_O ! No wiec niewiele myslac zaczynam go bic po zabiciu zauwazylem ze wydropil mi sos "UPI SUPER" hmmm ku mojemu zdziwieniu z plenara wydropil sos o nazwie POLEARM hmm czyli juz widzac nazwe domyslilem sie ze glavia 8DG no i nie mylilem sie faktycznie glavia 8dg ! Jedyny tylko problem polega na tym ze jest to SOS GLAVIA 62lv a nie 64 tak jakbym sie tego spodziewal !

Nie wiem co jest grane moze takie bronie dropia na tym privie ale jest to o tyle dziwne ze tego sosa nie moge wrzucic nawet do depozytu ! nie moge przekazac na exchange ! nie moge wrzucic do inv grab peta ! NIC ! tylko trzymac we wlasnym INV !

Jesli ktos ma pomysl co sie stalo i jak temu zaradzic albo jak (ze tak to powiem) miec z tego jak najwieksza kozysc prosze o propozycje narazie napisalem notatke do gmow ze wydropilem sos glavie 62lv i ze jest to bug i jakby bylo milo jakby mi wymienili na sox bowa 8dg (gdyz gram bowmanem) :D

a oto pare fotek tego sosa

http://img440.imageshack.us/g/omfgsosglavia62lv12.jpg/

29979.gif

rapideoUserbar.png

EliteSRO [sERWER 2]

Beherit

STR XBOW / CLER *73+*

Zajebista

INT WIZ / BARD *85+*

gildia Pedo_TeaM rekrutuje aktywnych graczy 42+ (ELITESRO2)

Opublikowano

To jest Glavia SoH, tzn Seal of Honor. Na zszc właśnie takie dropią. Nie da się ich przekazać, ale można je sprzedać, że koleś ci daje hajs, a ty mu glavie na ziemię wyrzucasz. Ale dlaczego jej się nie do do Storage schować to ja nie wiem. Ona ma taki glow taki jak zwykły SoS, tylko że niebieski.

SaintCandy.png
Opublikowano

aha no git ile taka warta ?

3% phy crit 0

*EDIT*

walic nie bede sie w badziewne itemy bawil ;] wywalilem na glebe ale milo bylo sie łudzić przez chwile ze jest sie swiadkiem BUGA :D

pozdraiam thx za pomoc ;]

29979.gif

rapideoUserbar.png

EliteSRO [sERWER 2]

Beherit

STR XBOW / CLER *73+*

Zajebista

INT WIZ / BARD *85+*

gildia Pedo_TeaM rekrutuje aktywnych graczy 42+ (ELITESRO2)

Opublikowano

Czyli odpowiedź udzielona. Zamykam.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...