Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Drop Szkat Blasku Ksiezyca..

MatiNowaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze tutaj w sprawie dropu szkat blasku ksiezyca.

Moje pytanko brzmi gdzie beda one naprawde dobrze lecialy do wyboru mam V2 moim ninja daggerem/ Bo 45 bodym / m1 zwierzaki / m2 dzikusy ?

Prosze o rady i wlasne doswiadczenie opisac bede wdzieczny za kazda odpowiedz. Prosze takze sie chwalic wlasnymi osiagnieciami w dropieniu tych szkat.

Ofc bede z 2x dropem z Item shopu

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja chce wiedziec gdzie ich duzo poleci nie co dropi xD:D

Gdzie wy dropiliscie

To były jeszcze czasy Easy Metina, ja osobiście dropiłem w m2 i nie narzekałem ;)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Nie wiem po co ci to, ale ja sura wp bijac po dwie grupki szponow w v1 przez 4h z 2x dropem wydropiłem 250 szkat + otwierałem na miejscu jeszcze z 15

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Na BO moim mentalkiem . Przy spocie około 4 szkaty ze spota . Na BO moim zdaniem najładniej ;]

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...