Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proplem Z Wr

C-17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy dopalam WR wyskakuje luncher i gdy jest ok i go klikam i już nic się nie dzieje aż czekałem 15min i nic ....

photo-201985.gif
Bywalec
Opublikowano

Ja osobiście mam tak samo włączam warrock`a klikam "game start" , włącza sie hack shield i dalej nic sie nie dzieje :)

Albo robią cos z wr albo nie wiem co :]

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

Mi działa miałem tak klikam ok i nic ;] wyłączyłem modem od neta i włączyłem i po sprawie jak cos to zbieram -

Opublikowano

hahahah ten warrock to smiech .... zastanawiam sie jakie KUR*** sie zajmują tą grą? znow nie mam gamestart. i jest napisane ze pobiera aktualiazcje -39mega . Ta gra jest pojebana ze czlowieka hu* strzela

Jak mozesz daj +

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikiem. 4 godziny czekam aż się naprawi i nic. Esl mi k***a przepadło i h*j.

@Edit a do tego jeszcze premium mi się skonczylo o 19.00!!! Moglbym 2h grać jeszcze na premce. Szlag mnie trafi.

Bywalec
Opublikowano

No jaki kicz zaraz mnie coś trafi , chciale sobie w tym tygodniu zrobic 98k dinarow i miec na bronie bo premke se aktywowalem ale nie ... ;/

Resetowanie lacza internetowego nic nie dalo ani reinstalacja warrock`a no nie wiem co z tym jest :] :(

53981808b2521f3d.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...