Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zainstalować Iple Na Ps3

DiabelskiUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Przeglądałem kanały na TV i zauwarzyłem na wiadomościach że od dziś jest mozliwość używania programu Ipla na Ps3 I chciałbym się dowiedzieć jak ten program zainstalowac??

Z góry dzięki za pomoc :PP

I czy ten program nie bd płatny :)

Opublikowano

IPLA dostępna jest w zakładce TV.

Dokładniej mówiąc są zakładki: Gra, Zdjęcia, Video, Ustawienia itd. w głównym menu konsoli to jest tam i TV ;)

No i właśnie w zakładce TV mamy IPLA ;>

Pozdrawiam.

Opublikowano

IPLA dostępna jest w zakładce TV.

Dokładniej mówiąc są zakładki: Gra, Zdjęcia, Video, Ustawienia itd. w głównym menu konsoli to jest tam i TV ;)

No i właśnie w zakładce TV mamy IPLA ;>

Kupiłem niedawno PS3, ale nie mam u siebie zakłądki TV. Zaktualizowałem (ustawienia->aktualizacja systemu) ale nawet po aktualizacji nie mam TV. Coś źle patrze ?

Mam zakłądki użytkownicy, ustawienia, zdjęcia, muzyka, wideo, gra, sieć, play statnion network, znajomi

Opublikowano

Kupiłem niedawno PS3, ale nie mam u siebie zakłądki TV. Zaktualizowałem (ustawienia->aktualizacja systemu) ale nawet po aktualizacji nie mam TV. Coś źle patrze ?

Mam zakłądki użytkownicy, ustawienia, zdjęcia, muzyka, wideo, gra, sieć, play statnion network, znajomi

Hmm, dziwne :P Zobacz w wideo.

Opublikowano

Hmm, dziwne :P Zobacz w wideo.

niestety w wideo nie ma TV (ani też w innych zakładkach). W wideo mam: narzedzie danych BD, wyszukaj serwery multimediów, edycja i przesyłanie filmów wideo.

Z drugiej opcji próbowałem wyszukać serwery multimediów (z nadzieją że może coś to zmieni.... ale nie znajduje żadnych - połaczenie z netem mam przez wifi i działa)

System mam w wersji 3.56 (i ps3 mówi że jest to najnowsza wersja)

Opublikowano

z tego co wiem to np . ipla jest tylko dla polskich użytkowników , więc zobacz czy nie masz konta pss w jakimś innym kraju :)

Chodzi o konto w PlayStation Network ? Jeśli tak, to zakładałem tam konto i wybierałem Polskę. Ale dla pewności założyłem nowego użytkownika "Użytkownicy->utworzyć nowego użytkownika" i jeszcze raz (dla nowego usera) założyłem konto w PlayStation Network. Wybrałem na pewno Polskę ale zakładka TV nie pojawiła się.

Opublikowano

DZIAŁA :)). Po założeniu tego nowego użytkownika i restarcie konsoli pojawiła się zakładka TV. Ciekawe co było przyczyną że wcześneij jej nie było - bo teraz TV jest zarówno na pierszym jak i na drugim użytkowniku ... no nie ważne.

W każdym razię dzięki za pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

DZIAŁA :)). Po założeniu tego nowego użytkownika i restarcie konsoli pojawiła się zakładka TV. Ciekawe co było przyczyną że wcześneij jej nie było - bo teraz TV jest zarówno na pierszym jak i na drugim użytkowniku ... no nie ważne.

W każdym razię dzięki za pomoc.

restart poprostu ponowne wyłączenie ??

U mnie zakładka TV była a teraz znikła i nie wiem jak ją przywrócić , może ktoś już miał podobny problem. Mam założonych 4 użytkowników .

Opublikowano

Dziwny wypadek , u mnie po zainstalowaniu najnowszej wersji firmware , pojawiła mi się zakładka TV z IPLA .

Spróbuj stworzyć nowego użytkownika .

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...