Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabrało Broń

dangerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem rano miałem m16a1 jeszcze na 4 dni wyłączyłem komputer bo poszedłem na zakupy z rodzicami loguje sie teraz i pisz M16A1 has expiret coś tam nie pamiętam już miałem jeszcze na 4 dni a mi zabrało czemu tak się stało ?

I mam jeszcze jeden problem a mianowicie miałem PSG-1 MP5k M4A1 oraz Apteczki do medica

Loguje się a tu nie mam tych broni ale za to mam inne Na 1 postaci mam granat dymny , na medic mam strzykawke z niebieskim płynem , na 3 postaci też dymny granat , na Assault również dymny granat i na piątej postaci mam miniguna te bronie PX i bronie są na zawsze jakby zrobione retailem dlaczego tak się stało ? Wina G1 jakiś bug ?

Będą + lub - jak kto woli

Opublikowano

Witam grałem rano miałem m16a1 jeszcze na 4 dni wyłączyłem komputer bo poszedłem na zakupy z rodzicami loguje sie teraz i pisz M16A1 has expiret coś tam nie pamiętam już miałem jeszcze na 4 dni a mi zabrało czemu tak się stało ?

I mam jeszcze jeden problem a mianowicie miałem PSG-1 MP5k M4A1 oraz Apteczki do medica

Loguje się a tu nie mam tych broni ale za to mam inne Na 1 postaci mam granat dymny , na medic mam strzykawke z niebieskim płynem , na 3 postaci też dymny granat , na Assault również dymny granat i na piątej postaci mam miniguna te bronie PX i bronie są na zawsze jakby zrobione retailem dlaczego tak się stało ? Wina G1 jakiś bug ?

Będą + lub - jak kto woli

Jaki masz nick postaci w grze? sprawdze na g1 może to tylko lag

Opublikowano

Ja dziś dostałem bana na szuterek14 - (jebani admini)

Założylem nowe konto,pograłem w Lucky Shot i wygrałem m16a4 itp.

na 1 dzień,robię relog i patrze,m16a4 jest na 3 dni,nie na 1 ;d

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

nadal mam te bronie zrobilem 4 razy relog i to samo rozłączałem neta i nadal nic wkurzony nie jestem bo te bronie już się kończyły ale jesteś ciekawe co się stało

Opublikowano

podajcie pass do brokane jak to public

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...