Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięte Bronie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli twoje konto zostało zhackowane możesz pójść z tym na policje ...Jak koleś został zhackowany w metinie to oskarżony [znaleziony poprzez logi ] został skazany na dwa lata więzienia ...Ale warrock to nie jest polska gra więc policja internetowa miała by z tym problem :D ale szkoda czasu co nie ? to tylko gra ^^Napisz jeszcze ticketa ,że znikneły Ci bronie i napisz jeszcze jakie , może Ci oddadzą ...Takie są tylko moje przypuszczenia .

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Opublikowano

Jeżeli twoje konto zostało zhackowane możesz pójść z tym na policje ...Jak koleś został zhackowany w metinie to oskarżony [znaleziony poprzez logi ] został skazany na dwa lata więzienia ...Ale warrock to nie jest polska gra więc policja internetowa miała by z tym problem :D ale szkoda czasu co nie ? to tylko gra ^^Napisz jeszcze ticketa ,że znikneły Ci bronie i napisz jeszcze jakie , może Ci oddadzą ...Takie są tylko moje przypuszczenia .

Ale dojebałeś . Policja sobie nie zajmuję głowy takimi pierdołami . Mnie kiedyś napad gościu i zabrał telefon i policja szukała złodzieja może z 3 miesiące i koniec. Jak ktoś mi nie wieży może napisać do Patryktenis25to mój brat i może potwierdzić , że mnie napadli .

Więc wątpie by się zajmowali jakimś hackerem co okradł konto w grze.

A tak wogóle to Metin2 nie jest polską grą idioto . To chińska gra ,tyle , że zrobiona też wersji dla polaków ...

Opublikowano

Policja nic nie da sam chciales wydawac kase na gre i masz teraz konsekwencje napisz ticketa ze konto ci hackneli i usuneli bronie

a ja ci powiem ze tez duzo wydalem na wr to jest moim nalogiem :D

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Napisz ticketa ... podaj im kody all [ pewnie to nic nie da ;/ ]

Policja tu nic nie da ;/ poniewaz oni nie sprawdza ip -.- bo nie pojada do gamerfistu ...

W Metini jest polska siedziba, polska wersja, polscy admini ...

I kij że cie "napadli ?" [nic do tego]. ^^ W necie po IP ... wiec fast... aaa jesli policja odrzuci zgloszenie ... [nie zglaszaj bo w nie z PL] to można to zglosic [sąd] [ np metin]

@2x up [mam juz dość]

po 1 nie nazywaj kogoś idiotą bo sam może nim jestes ;/

Opublikowano

To z tym metinem2 nrawda gosciu mogł iść siedzieć na 3 lata dalej niewiem. leciało w TVN fakty albo coś tak.

Zadowolony z bycia człowiekiem?

-Gdzie złożyć zażalenie?

Opublikowano

Napisz ticketa ... podaj im kody all [ pewnie to nic nie da ;/ ]

@2x up [mam juz dość]

po 1 nie nazywaj kogoś idiotą bo sam może nim jestes ;/

To skoro się nie zna to niech nie pisze , że Metin2 to polska gra ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...