Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

50 Postów W Jeden Dzień.

Iska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pragnę poruszyć pewien, moim zdaniem problem. Chodzi o użytkowników, którzy pragnąc grać na drugiej becie potworzyli konta i w jeden dzień wbili !50 postów!. Moim zdaniem takie coś nie powinno mieć w ogóle miejsca bo znowu dojdzie do tego że na serwerze pojawi się bydło niszczące wszystko co zobaczy.

Oto profil przykładowego użyszkodnika, który ponadto złożył podanie na 2 konta!

http://www.mpcforum.pl/user/295658-everneq/

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

dokładnie , napisałem to samo do geoninga ! segregacja według postów to głupi pomysł , byłbym za tym by przyjmować graczy np z miesięcznym co najmniej stażem bo przyjdzie taki master blaster wbije 50 postów w metinie i w ten sam dzien rozpierniczy wszystkim domki . jaki to ma sens ?

Opublikowano

dokładnie , napisałem to samo do geoninga ! segregacja według postów to głupi pomysł , byłbym za tym by przyjmować graczy np z miesięcznym co najmniej stażem bo przyjdzie taki master blaster wbije 50 postów w metinie i w ten sam dzien rozpierniczy wszystkim domki . jaki to ma sens ?

ja tez o tym pisalem, ale wszyscy maja moje zdanie w dupie, poza tym swiezaki sie na to nie zgodza.

skad to wiem? zminusowaly mnie za to ze napisalem prawde :<

.

Opublikowano

Równie dobrze może być taki master blaster który konto na forum ma od roku. Nie da się odróżnić trolla od normalnego gracza, na podstawie postów czy stażu. Ale przyjmowanie graczy z kontami od 2 miesięcy jest trochę lepszym pomysłem - griefer dostanie bana i będzie musiał czekać kolejne 2 miesiące żeby zniszczyć cudzą pracę.

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

Ktoś już mówił, nie wiem czy to był Geo, czy może kokosz, ale w każdym razie ktoś mówił, że nie będzie segregacji postami, tylko bardziej zaufani dostaną IP, ale nie jestem pewien ;P.

W każdym razie wierzcie mi, że będzie dobrze. Takie osoby z pewnością się nie dostaną na serwer ;]

EDIT:

No chyba że serwer będzie dla wszystkich po becie, zobaczymy, wszystko się okaże.

Opublikowano

@UP

Ja Twoich wypowiedzi nie rozumiem...

Z resztą to prawda co inni piszą - piszesz triple posty, spamujesz... Od razu widać, że piszesz tylko po to, by dostać się na serwer.

To do niczego nie doprowadzi...

Dobra, więcej sie nie wypowiem, bo jeszcze powiem za dużo ;P.

Opublikowano

Ktoś już mówił, nie wiem czy to był Geo, czy może kokosz, ale w każdym razie ktoś mówił, że nie będzie segregacji postami, tylko bardziej zaufani dostaną IP, ale nie jestem pewien ;P.

W każdym razie wierzcie mi, że będzie dobrze. Takie osoby z pewnością się nie dostaną na serwer ;]

EDIT:

No chyba że serwer będzie dla wszystkich po becie, zobaczymy, wszystko się okaże.

jesli bedzie tak jak mowisz, to nie wiem czy to dobry pomysl.

wkoncu ktos "zaufany" da ip jakiemus koledze, tamten kolega innemu itd itp i bedzie albo za duzo osob na servie, albo znowu grieferzy. no chyba ze poza tym pomyslem to jeszcze dacie whiteliste ;-)

.

Opublikowano

Dobra, dyskusja źle się potoczyła.

W fazie BETA nie wiem jak będzie, więc być może i tacy gracze zagrają ;p.

W każdym razie wersja full będzie raczej dla wszystkich, natomiast zabezpieczenia już będą, więc nawet największy griefer nie będzie w stanie nic zrobić ;].

Opublikowano

Chyba trochę spamujemy, ale jak już to się spytam. Czy będziemy tworzyć zamek? Czy może będziemy robić wszystko od podstaw, ew. Nowe domki, potem jakieś ogrodzenia, szklarnia itd.

Opublikowano

Chyba trochę spamujemy, ale jak już to się spytam. Czy będziemy tworzyć zamek? Czy może będziemy robić wszystko od podstaw, ew. Nowe domki, potem jakieś ogrodzenia, szklarnia itd.

jak już to kiedyś czarny napisał

minecraft - czyli to ty tworzysz grę

zrobisz co zechcesz chyba że będzie to nie zgodne z regulaminem . czy chcesz szklarnie , czy też może jakiś domek na drzewie to zbierz materiały i buduj !

Opublikowano

Ogień został całkowicie zablokowany. W wersji final zamku nie będzie...

1. Psuje on klimat gry - kokosz

2. Laguje na słabyszch pc - TDK2

Dobra, myślę, że wszystko zostało wyjaśnione i nie ma sensu dalej prowadzić tej dyskusji, zamykam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...