Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM . Jak w temacie , dostałem bana za bota o godz 5:12 na ZSZC server WATER. GM teleportował mnie do jakiejś jaskini po czym , napisał mi , że używam bota no i mnie wywalil ... Próbowałem wbić do gry , ale wyskakuja błędy runtime , SRO_CLIENT itp... Na początku myślalem że to ściema z tym nowym patchem "ANTIBOT" a jednak NIE... na inna postać normalnie moge sie zalogowac . Czy jest jakaś mozliwosc odzyskania postaci albo cos?

Opublikowano

Jakkolwiek byś dupę lizał i nawet byś im napisał że zapłacisz to i tak nie odzyskasz konta:) Ban za bota jest na 100lat nie ma sposobu na odzyskanie konta :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Dziala wam ZSZC ? :mellow:

U mnie :

- Ping : N/A

- Status : Do not recorr

Wiecie oco chodzi ? , czy jaka inspekcja ? versje mam 1.688 ... :( :unsure:

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Fire działa. Ja mam bana na 20lat nie na 100 ^^ i wgl slyszalem ze oni sciagaja czasami bana za opłata $$ ;>

Jabol nazwa konta wyszła z przypadku ^^,

Opublikowano

A ja powiem wam, że za odpowiednią cenę wszystko da się załatwić na zszc. :)

Możecie wierzyć, lub nie. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

A ja powiem wam, że za odpowiednią cenę wszystko da się załatwić na zszc. :)

Możecie wierzyć, lub nie. :)

Hehe jak zapłacisz 1000USD to ci na peeewno odblokują nawet ci dadzą na te konto 100zsp xD

Opublikowano

Cain ja myślę ,że można już zamknąć ten temat. Ban to ban nic na to nie poradzisz. BTW nie ma takiej opcji zeby zszc team odbanowyał konta za $ ponieważ są tacy gracze ,że mieśiecznie pakuja w zszc ponad 600zł i dla nich było by nawet dobrze bo by mogli botowac i płacić za odbanowywanie. Pisałem z gm Legacy na Retro i spytałem się czy była by taka możliwość to stwierdził ,że wtedy na tym serverze panował jeden wieli haos. Wiec można ten tamat zamknąć. Pozdrawiam

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

Skoro osoby, które się tu wypowiedziały są pewne, że nie da się zapłacić za odbanowanie, to chyba mogę zamknąć. ^^

Zamykam. xP

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...