Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot - A Fireteam.

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w combata gram niedługo może miech, mam SSG 3 dużo siedzę na FT, i koledzy z klanu na ts gadają coś o aimbocie że same heady wali.Czy da się to włączyć na FT? Wtedy by się szybciej expiło :P, co pobrać i jak to działa ;P?

Opublikowano

a masz aimbota . ?

tam musisz zmienić

1 - head

2- szyja

3- korpus ..

trzeba kliknąć w menu hacka , a jak nie to

open a menu hacka najedz na aimba i kliknij 2 bądz 3 na klawiaturze

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Hehe ;] oczywiście, że się da:

http://www.mpcforum.pl/topic/273650-spis-dzialajacych-hakow/

Ale będziesz miał mniej expa, dlaczego?

W klate zombiakowi wpakujesz z 10 strzałów + dead nie headshotem = za klate z 10x 30 pkt + 180 pkt za dead = 480 pkt

W głowe 1 strzał + dead z headshotem = licząc że jest ok 60 pkt za hs + 220 za dead hs = 280 PKT za zombiaka

Szybciej zabijesz, więcej ammo oszczędzisz, ale będzie mniej expa i gp...

PS. punkty liczyłem ok 5-8 rundy. Następne się proporcjonalnie zwiększają więc nie powodują różnicy w obliczeniach.

EDIT @UP - BYŁES SEKUNDĘ SZYBSZY :angry: !! Ale za to ja dałem obliczenia xD

Opublikowano

Wiem że ban... chyba to nielegalne, ale jak stane sobie w okienku to nikt mi nic nie zobzcy, nie mowie tu o tym telekilu? ze nozem zabijam? ktort z tych hackow ma fucnkcje aimbota?

Opublikowano

@UP oj kolego tego Ci nie powiem, bo sam nie używam, wiem, że swojego czasu Gordon miał wszystkie opcje, ale teraz podobno to jest jeden wielki virus ;/

Opublikowano

Wiem że ban... chyba to nielegalne, ale jak stane sobie w okienku to nikt mi nic nie zobzcy, nie mowie tu o tym telekilu? ze nozem zabijam? ktort z tych hackow ma fucnkcje aimbota?

Nie prawda iż nikt nie zauważy .

Zauważą to Game Logi

Jeżeli one cię wyczają masz po koncie .

Z tego co wiem dobry działający Aim znajduje się w Gordon 1.5.2 ale nie można dodawać go na forum .

Powód ?

Wiele groźnych wirusów

9368_gold.png

Opublikowano

Jak chociaż raz łączysz haka i tak masz bana , to sie w "game logs" zapisuje

i kiedys oni i tak to wykryją bez względy czy grałeś minute czy dwie ..

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Ja tylko raz testowałem Gordona, z miesiąc temu, robiłem SS'y i demko jak działają poszczególne opcje. Nie mam bana, nie grałem na tym długo, wiem że to jest w game logach, ale myślę, że nie zbanują mi konta po takim czasie, i to jeśli w dodatku NX kupie.

Opublikowano

Ja tylko raz testowałem Gordona, z miesiąc temu, robiłem SS'y i demko jak działają poszczególne opcje. Nie mam bana, nie grałem na tym długo, wiem że to jest w game logach, ale myślę, że nie zbanują mi konta po takim czasie, i to jeśli w dodatku NX kupie.

jak kupisz Nx to oni beda przekonani bardziej ze hackowales poniewaz chcesz zaskarbic ich laske kasa <_< :rolleyes:

-N3viiD-.png