Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Dobrze Wyregulować Waithacka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do was pytanie, mianowicie po wbiciu pięcioma postaciami 30 na dzikusach na waithacku i na Mobber Hack-u doszedłem do wniosku, ze jeżeliby zwiększyć zasięg waithacka tak, żeby ogarniał łuczników była by to świetna rzecz na małpy (na zwiększonym zasięgu itemy dropią przy tobie). Tak więc pytam się :

Czy da się na PL-u zwiększyć zasięg tak, żeby moby oddalone ode mnie dostawały DMG ?

Próbowałem na waithacku gdzie Radius=200 000 000.000 000, ale tam hity prawie nie wchodzą :/ Bawił się tym ktoś może i mógłby mi podać prawidłowe ustawienia pliku wait.msa ?

Za pomoc będą oczywiście + jeżeli ktoś sobie życzy :)

Pozdrawiam MrInvidian

Żyje muzyką, lecz nie słucham gatunku ; Słucham tego co dobrze brzmi i wpada w ucho

:)

Daj mi

add.png To naprawdę nic nie kosztuje ;)

Opublikowano

Witam!

Mam do was pytanie, mianowicie po wbiciu pięcioma postaciami 30 na dzikusach na waithacku i na Mobber Hack-u doszedłem do wniosku, ze jeżeliby zwiększyć zasięg waithacka tak, żeby ogarniał łuczników była by to świetna rzecz na małpy (na zwiększonym zasięgu itemy dropią przy tobie). Tak więc pytam się :

Czy da się na PL-u zwiększyć zasięg tak, żeby moby oddalone ode mnie dostawały DMG ?

Próbowałem na waithacku gdzie Radius=200 000 000.000 000, ale tam hity prawie nie wchodzą :/ Bawił się tym ktoś może i mógłby mi podać prawidłowe ustawienia pliku wait.msa ?

Za pomoc będą oczywiście + jeżeli ktoś sobie życzy :)

Pozdrawiam MrInvidian

http://www.youtube.com/user/pejaslumsattack?blend=1&ob=4#p/u/0/xu8Ffk49pH0

Opublikowano

Z tym pytaniem do Lubie,Cupidyna,Misiekantos:)

Oni sa specami do tych hackow;P

Ale dolaczam sie do pytania,czy da sie tak,bo zajebiscie by sie ogarnialo spoty no BO v1;D

sstwc.jpg