Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Mpcexpress?

www.mpcexpress.pl  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby wróci?y forumowe podcasty?

• Tak
      24
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

chcecie aby wróciły na antenę podcasty MPC? Jeśli macie jakieś pomysły odnośnie tego co można było by zmienić i ulepszyć, piszcie :)

card.png

Opublikowano

No raczej że tak, ale mało osób tego słuchało, bylo słabo rozgłośnione. Ale ty coś o tym wiesz :) Btw. Na początku projektu media teamu miały być jakieś relacje z eventów, wywiady etc. A teraz ograniczacie się do jakichś recenzii których nikt nie ogląda bo jest tego pełno na yt. Wiem że to kompletnie out of topic, ale to tak mi sie skojarzyło,.bo to ludzie by oglądali, i to nie tylko z forum

Opublikowano

No raczej że tak, ale mało osób tego słuchało, bylo słabo rozgłośnione. Ale ty coś o tym wiesz :) Btw. Na początku projektu media teamu miały być jakieś relacje z eventów, wywiady etc. A teraz ograniczacie się do jakichś recenzii których nikt nie ogląda bo jest tego pełno na yt. Wiem że to kompletnie out of topic, ale to tak mi sie skojarzyło,.bo to ludzie by oglądali, i to nie tylko z forum

To co piszesz jest niestety niewykonalne na ten czas z przyczyn technicznych i finansowych ;]

Ekipa się rozpiździła i nie ma z kim, jak i z czym jeździć, by robić relacje.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Napisałem nie w tatusie Twoim, ponieważ znów się obawiam, że historia zatoczy kołem. Jednak, pomyśleć można i głębiej rzecz mówiąc byłbym na tak.

Opublikowano (edytowane)

Napisałem nie w tatusie Twoim, ponieważ znów się obawiam, że historia zatoczy kołem. Jednak, pomyśleć można i głębiej rzecz mówiąc byłbym na tak.

Nie wiem czemu, ale w ogóle nie jestem zdziwiony ? Ahh te twoje zmiany nastrojów drogi panie Mounthainsie. Momentami jesteś bardzo marudny.

Okres Seldku <joke>

Edytowane przez Mounthains
Opublikowano

For Yes! :D

Ahh te luźne rozmowy ; d

A mogę wejść do jednego podcasta? :D

Dlaczego ja?: Pogadalibyśmy o PS3 itd.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Byście nareszcie ten jebany konkurs rozwiązali...

#

Byście normalnych userów też dodali ,bo sami Admini wkurwiają (mnie)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Proponowałem to dla Makin`a i duds i dowiedziałem się, że być może wróci. Proponowałem jeszcze kilka zmian i być może zostaną wprowadzone, lecz po ogarnięciu spraw MMT etc.

Ogólnie na tak xD

1325607230-U48159.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...