Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zbanowali Mi Konto Za Nic ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż grupa Nexon zbanowała mi moje najlepsze konto z rangą nx Silver.Nie uzywałem hackow i wg na tym koncie

napisałem juz do nexona. Troche sie boje. Bo dzis 3 min. temu wchodze na acc i tu

Your account have banned permantly ble ble ble ble ble ble

Jaka jest szansa na odbanowanie konta ?

Pozdrawiam Zbychu kosa

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Jeśli nie hakowałeś ..

hmm .. używałeś bugów , glithów ?

te konto miało nick KUBA_PL_Slim ? czy inne ?

hah KUBA_PL_Slim z ranga Silver ? no co ty to jest konto ,,hackerskie'' jednego moda na zmiane wygladu menu ktory przed chwila wrzuciłem ale nexon by tak szybko nie wyłapał w 2 minuty nie ?

post-250010-0-47766500-1295898756_thumb.jpg

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Polecam zobaczyć w liście zbanowanych za co ten ban.

Czy spoted GM lub Game Logs.

A na kompie nie masz haxow do innych gier ?

Może być to nawet DMG do metina

9368_gold.png

Opublikowano

Po 1 - po co używasz bezużytecznego moda? Daje Ci to coś?

Jeśli się tylko podoba - to sorka, ale żeby za "kolor" dostać bana to trzeba być...

Po 2 - jeżeli masz 1 konto hackerkie - to mogą dość że to 1 i ta sama osoba = dostajesz bana na wszystkie konta.

Po 3 - Po co Wy używaćie tych żałosnych modów? Gry to nie ułatwia, nic nie daje, a tylko banem zagraża...

TO JEST MOJA OPINIA

Opublikowano

wyraże się .. IDIOTA za samo to tło logowania bana możesz dostać -.-

i jeśli miałeś konto ,,hackerskie,, i nie zmienne ip albo logowałeś na tym samym to brawo pomyślunku

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

taa mam vipa omek. i wiele wiele różnych haxów ale tego do hackow nie zbanowali to pewno nie za hacki nw za co

ale jeszcze dziwniejszego jest w tym ze jak wchodze na stronce to nic nie pisze ze bana mam i wg

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

taa mam vipa omek. i wiele wiele różnych haxów ale tego do hackow nie zbanowali to pewno nie za hacki nw za co

ale jeszcze dziwniejszego jest w tym ze jak wchodze na stronce to nic nie pisze ze bana mam i wg

wiesz za co bana dostałes ?

za tło logowania ;]

to jest mod .. i za to jest ban ..

przykro mi ...

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

i to nie ważne czy wkleiłeś to 2min 2h wcześniej wystarczy że log wykryje coś nie tak i w 1 chwili po acc

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

witam tez dostalem dzisiaj bana usuneli mi jedno konto.lecz jak chcialem saie zalogowac n ainnych kontach wyskakiwal mi ten sam komunikat co u niego na gorze

zadnych modownie urzyywalem tylko jakies 2 tyg temu gordona zaloczylem na chwile ;/ na forum normalnie w chodze na reszte kont a do gry nie moge czemu?

Opublikowano

looool rozjebales mnie teraz . . . spamujesz tutaj ze dostales bana i placzesz a sam przyznajesz ze na chwile zalozyles haxa

nexona nie obchodzi czy go uzywales lub ile go miales na kompie

styka ze HS ci go wykryje i bb acc

Opublikowano

looool rozjebales mnie teraz . . . spamujesz tutaj ze dostales bana i placzesz a sam przyznajesz ze na chwile zalozyles haxa

nexona nie obchodzi czy go uzywales lub ile go miales na kompie

styka ze HS ci go wykryje i bb acc

Radze ci się uspokoić .

Wystarczy mała chwila.

Jeżeli hs wykrył hacka to nie masz już szansy na unbana

9368_gold.png

Opublikowano

powiem ci tyle bana nie masz ale na tym kompie już se nie pograsz tak ma moj kumpel i gram na jego koncie mu pisze że dostał bana ale ja se moge na nim grać ^^ sprubuj gdzies indziej zalogowac sie na konto chyba wogule se w ca juz nie pograsz bo bedzie ci tak pisac przy każdym nowo założonym koncie przynajmniej tak on ma a więc pozdro ^^

PS. Najważniejsze że bana nie masz :D

Opublikowano

No mam to samo co pan u góry napisał :).To jest ban na MAC lub IP/HOST.Od kilku dni nx ponoć banuje na adresy MAC więc nowy komp albo inne ip.Są programy to zmiany adresu MAC osobiście tego nie polecam jeśli się na tym nie znasz :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...