Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Leczenie Do V2

weteran555

Smok i Leczenie  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Op?aca mi si? zrobic Leczenie z Atakiem i Zwinka?

• Tak
      5
    • Nie
      13
    • Srednio
      9
    • Nie bardzo
      4
    • Nie wiem
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam teraz 66lv body mam buffa smok po 30% ale chcę się was zapytać czy opłaca mi sie robic buffa leczenie z Zwinką i zwiekszeniem ataku na M Opinie uzasadnijcie w komentarzu postawie KAZDEMU + za wypowiedz i oddany głos w ankiecie:)

Opublikowano

Jeżeli nie masz pr0 eq lub mało defa czy hp to zawsze ci coś to da tzn uratuje ci w pewnym stopniu tyłek ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

ten wartosc ataku podobno nie dziala na pl a po za tym jestes body? to po co ci ta zwina a mental to pobierz moda kamera i speed shaca do 130/140 i masz nie widzialne zwinke...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Taa, napierdalasz spota i nagle alt+tab na heallera? Już zdążysz paść. A jeśli już tak chcesz zrobić, to wystarczą 2 eMki - leczenie i zwinka - bo zwiększenie daje w chuj mało...

Zamknij zamki, gdy nadchodzi wampir!

Kochanie, ten taniec będzie naszym ostatnim.

Gdy robi się ciemno, nie uciekniesz przede mną.

Nadchodzi wampir - to wiesz na pewno!

Opublikowano

Głównie chodzi mi o szybkosc poruszania sie o o te dodatkowe DMG ps jakby ktos wiedział to niech poda ile szybkosci daje zwinka na M a ile dmg zwiekszenie bd bardzo wdzięczny zagłosujcie w ankiecie chłopaki macie po +:)

Opublikowano

ale wy myślicie :)

1 robimy 3 healerów 30-40 lvl'e

2 wybijamy im leczenie na M i pakujemy wszystko w int

3 ścigamy najnowszego KamerModa

4 ustawiamy buffboty aby leczyły naszą główną postać

tym sposobem od 1 lvl'a dobilem 75 w 6 dni

dodatkowo jeszcze miałem na głównej postaci waithack'a, więc WP ostrze>czarowane>strach skille m2 śmigalem na 4 komnaty łącznie z najwiekszym spotem i w jedna nocke można wybić niezły lv

Opublikowano

A ja uważam, że się przyda.

Za czasów pl, bardzo mi pomagało. Najlepiej zrób zwiększenie i zwinkę, bo na leczenie. No chyba nie zdążysz użyć.

@up

ale jeśli, ktoś nie chcę moda używać?

Opublikowano

Polecam Ci zrobic, ku nie są drogie, wbijesz na G i ładnie bedzie szło . A czy na kamermodzie nie działa komenda /buff? Jeśli tak to poprostu wpisujesz /buff i twoj buffek bedzie za toba latal i buffował.

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Chorzy jesteście ? Zwiększenie ataku ?? xDo.O

Na G1 daje jakieś +38 wartość ataku i po co to.?

Lepsze Zwinka i leczenie g i śmigasz

Dobrze mówisz. po 4 healerów i leczenie :rolleyes:

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

heheh nikt chyba jeszcze nie maił helera jako bufa w v2, liczy sie zwinka i leczenie, a co ważniejsze leczenie zdejmuje trute!!!

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Nie polecam.. nie zrobi Ci to dużej różnicy :P

Lepiej szamance smok wbij wyżej sklile

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@tak jak UP

Nie opłaca się robić leczenia - najlepiej zbudować potężną bufkę Smoka'a i jazda - Build ; ) : Pomoc-Błogo-Odbicie-Reszta jak se chcesz , ale naprawdę

Nikt nie może zastąpić bufki smok'a :)

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

Hmm....

Ciezko powiedziec bo leczenie na g+120int daje z 3/5k hp dodanie

Z drugiej strony szaman smok zmiejsza obrazenia czyli wychodzi na to samo+pomoc smoka:P

Szaman smok przebija leczenie jako buff.Co do expa tez:D

sstwc.jpg

Opublikowano

Zwiększenie Atk daje może +100 na P więc nie !

JEŚLI CI POMOGŁEM WEJDŹ TUTAJ

http://www.pajacyk.pl/ I KLIKNIJ W BRZUCH PAJACYKA, W TEN SPOSÓB NAKARMISZ GŁODNE DZIECI... A JEŚLI TO ZA MAŁO TO MOŻESZ MI DAĆ + I 5 NA KANALE... ALE PAMIĘTAJ GŁODNE DZIECI SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ + I 5...

Konto YouTube: http://www.youtube.com/user/TheMrBoomGood

Człowiek rodzi się mądry, dopiero potem idzie do szkoły...

Opublikowano

zaje*iście, ale to zaje*iście Ci się nie opłaca.

smok przebija healera pod względem buffów w każdym stopniu. <3

pozdrawiam. ;)

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Opublikowano

Ktoś napisał że na P zwiększenie ataku daje 100+ (Bujda)

Wystarczy wbić na jakiegoś priva, max 40 wartości ataku

Na privie złe wartości są podane, np. aury

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

tak oplaca sie tylko musisz 2 rzeczy miec... dmg by neono dla woja (szybciej ubijasz) i kmr moda dla bufka (autobuff). dmg i kamer musza miec osobne foldery. w jednym metki wsadzasz dmg na woja (bez kamera) a w 2 metka wrypujesz kamermod dla bufa bez dmg bo kmr i dmg sie teraz gryza (wyskakuje error zeby spatchowac metka bo plik pc jest zly) sam tak robie i expi sie miodzio bo na 1 metku bufek smok, na 2 buff healler a na 3 metku woj i tak sie expi w v2

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto wydawać smoczych monet na przepustki dla takiego buffa. Lepiej skołuj sobie nieodrzucanie mobów i lej po 3 grupki w ekspresowym tempie z buffem smokiem

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto wydawać smoczych monet na przepustki dla takiego buffa. Lepiej skołuj sobie nieodrzucanie mobów i lej po 3 grupki w ekspresowym tempie z buffem smokiem

sorki nie dodalem ze dla bufek najlepiej jest zaopatrzyc sie w aol i darmowe sm robic

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...