Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon Loader

zaba276

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Gordon loader, na początku wszystko było super działał w 100% a dzisiaj wchodzę, chcę sie zalogować a to wyskakuje mi takie coś :(Próbowałem pobrać inne wersje ale nie odczytuje mi ich komp. Pomocy ! Proszę o jakiś link, lub poradę.

post-196405-0-41009800-1295891105_thumb.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no czyli "pobierz nowsza wersję loadera gdyż w tej znajduję się bug. Pobieraj jedynie z oficjalnej strony gordona." to tak w skrocie

a mam pytanie kiedy ostatnio uzywales hacka (gordona) ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

na windows 7 uruchamiasz jako administrator

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Uruchomienie jako administrator nic nie daje, wyłączenie anti-virusa też. Jeżeli ktoś miałby link do najnowszej wersji gordon loader to byłbym wdzięczny. Bo właśnie problem jest z tymi z głownej stronki Gordon sys.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na głównej stronce Gordona jest najnowsza wersja ... jeżeli tamta Ci nie działa tzn. że masz coś z kompem.

Opublikowano

Na głównej stronce Gordona jest najnowsza wersja ... jeżeli tamta Ci nie działa tzn. że masz coś z kompem.

Czemu od razu z kompem ?

Wszystko możliwe iż tak go wpierniczają wirusy że nie działa.

Usuń całkowicie Gordon Loadera pobierz nowego i zainstaluj

9368_gold.png

Opublikowano

Nie wyzywaj .. Po pierwsze też tak miałem Są wirusy i Uszkadzajom plik.. a po 2 Keylogger jest :) Straciłem all konta

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

Nie wyzywaj .. Po pierwsze też tak miałem Są wirusy i Uszkadzajom plik.. a po 2 Keylogger jest :) Straciłem all konta

Histeryzujesz. Ja jade na gordonie od dawna nigdy nie zabrali mi konta. Żaden keyloger. Wirusa też nie zauważyłem mi zawsze chodzi płynnie i gładko :>

Opublikowano

Ja dla bezpieczeństwa jak ściągam Gordona na kompa to go wsadzam do innego oddzielnego folderu.

Pogram 2 dni i go usuwam ;)

82okudikph2w_t.jpg

sygna by me

Jeżeli pomogłem... KOPSNIJ Plusa xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...