Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwierzęta

pijany1221

Zwierzęta  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby by?y zwierz?ta ?

• Tak
      19
    • Nie
      8
    • Tylko Owce
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co to zmieni? To Geoning zadecyduje, czy tak owo będzie. Jeżeli serwer będzie bez lagów przy maksymalnej liczbie osób i nie będzie z nimi lagów to zapewne tak będzie. Jeżeli nie - wełnę będziemy sprzedawać.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Great Idea !!! odkąd to zwierzęta zmniejszają lagi ? kurcze chyba extra update był że też przegapiłem, na nie, już za dużo się nagrałem na zlagowanych serwerach, dajcie sobie siana i korzystajcie z tego co macie.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Wg mnie nie potrzeba od razu zwierząt na serwer. Skoro przez potwory serwery laguja to przez zwierzeta tez. Najlepiej to albo wprowadzić walutę na serwer albo poprostu walutą bedzie zelazo, ew. zloto. I teraz tylko wgrac plugin w stylu sklepu (/shop) dac liste przedmiotow i mozna grac.

Opublikowano

Wg mnie nie potrzeba od razu zwierząt na serwer. Skoro przez potwory serwery laguja to przez zwierzeta tez. Najlepiej to albo wprowadzić walutę na serwer albo poprostu walutą bedzie zelazo, ew. zloto. I teraz tylko wgrac plugin w stylu sklepu (/shop) dac liste przedmiotow i mozna grac.

Plugin ze sklepem to świetny pomysł, nie zawsze ma się farta do znajdywania tego co akurat potrzebne a tak będzie można posprzedawać/powymieniać skałki.

Opublikowano

I teraz tylko wgrac plugin w stylu sklepu (/shop) dac liste przedmiotów i można grac.

Świetny pomysł, najlepsze byłoby żelazo jako waluta, łatwiej można je zdobyć.

Opublikowano

ZOSTAWCIE biedne zwierzaki ; p co prawda są czasem upier.. znaczy się przeszkadzają ale tak to przynajmniej jest żywiej jak Ci coś lata po trawniku ; p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...