Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warrock

ospzalewo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was działa wam warrock??? Bo jak ja się loguje naciskam ok i nie chce mnie zalogować a ok jest wciśnięte i nawt nie mogę się wejść na oficjalną stronę warrocka nawet na stronę ops.

Za Pomoc dam 5

Wystrzelajcie się na wzajem roztrzaskajcie sobie łby pierdoleni psychopaci dlaczego my , dlaczego nie możemy żyć spokojnie strach wyjść na ulice jak na jakiejś wojnie, a policję tak naprawdę to gówno obchodzi coraz częściej mordercami są ludzie młodzi ale jaki policja przykład im daje kiedy na przesłuchaniu koleś kulkę w łeb dostaje od pijanego policjanta .
Opublikowano
Być może coś robią poczekaj troche...

cały czas czekam i nic tak już jest od wczoraj

Wystrzelajcie się na wzajem roztrzaskajcie sobie łby pierdoleni psychopaci dlaczego my , dlaczego nie możemy żyć spokojnie strach wyjść na ulice jak na jakiejś wojnie, a policję tak naprawdę to gówno obchodzi coraz częściej mordercami są ludzie młodzi ale jaki policja przykład im daje kiedy na przesłuchaniu koleś kulkę w łeb dostaje od pijanego policjanta .
Opublikowano

@TOPIC

Też tak mam nie mogę się zalogować pisze serwery zamknięte odwiedź oficjalną stronę warrrock'a aby uzyskać więcej informacji.( W tłumaczeniu na polski)

@HELP

Jeśli ktoś wie czemu tak jest i kiedy warrock będzie działał to proszę o odpowiedź.

Z góry

THX

Jeżeli myślisz, że jesteś mądry to źle myślisz, jeżeli myślisz, że nie jesteś mądry to jesteś mądrzejszy niż myślisz.

Sposób na Vip Hacka

1. Skocz z balkonu.

2. Kup kota.

3. Zjedź z dziesiątego piętra gołą dupą na brzytwie i jajami hamuj na zakrętach.

4. Biegaj tak wokoło słupa żeby z przody była dupa.

5. Tak szybko zamknij szufladę na klucz aby go jeszcze do niej schować.

6. Złap komara za lewe jajo prawą ręką nad lewym uchem w rękawicach bokserskich.

7. Załóż hełm na lewą stronę.

8. Puść pawia przez słomkę.

9. Naciśnij F13.

10.Walnij głową w kaloryfer.

Opublikowano
@TOPIC

Też tak mam nie mogę się zalogować pisze serwery zamknięte odwiedź oficjalną stronę warrrock'a aby uzyskać więcej informacji.( W tłumaczeniu na polski)

@HELP

Jeśli ktoś wie czemu tak jest i kiedy warrock będzie działał to proszę o odpowiedź.

Z góry

THX

może to być od tego chyba bo ma być dzisiaj patch i i może dlatego tak jest

Opublikowano

@2UP

Ile poczekać?????

Ja nie moge żyć bez warrocka mam jeszcze jeden dzień premki:

Famas. l85a1. beretta, p90, psg, mp7a1 i flasch mine

@UP

My tu nie mówimy o:

,,Unterregister user"

Jeżeli myślisz, że jesteś mądry to źle myślisz, jeżeli myślisz, że nie jesteś mądry to jesteś mądrzejszy niż myślisz.

Sposób na Vip Hacka

1. Skocz z balkonu.

2. Kup kota.

3. Zjedź z dziesiątego piętra gołą dupą na brzytwie i jajami hamuj na zakrętach.

6. Złap komara za lewe jajo prawą ręką nad lewym uchem w rękawicach bokserskich.

9. Naciśnij F13.

Opublikowano

Ja słyszałem że maja dwac darmowe premki Gold na 15 dni żeby zwalczyć hakerów i możliwe że jakiś inny program do haków maja dawać jak chcecie więcej info. www.warrock.com.pl/forum

POCZYTAJCIE TO NIE BOLI

DAWAĆ PLUSY, TO ZAPŁACE

Opublikowano

Głupio jak by grafikę polepszyli wtedy nie będzie mi warrock chodził.

@2UP

Fajna broń,,,,,

@DOWN

Dzięki że mnie pocieszyłeś, bo już myślałem, że sobie więcej ni pogram

THX

Sposób na Vip Hacka

1. Skocz z balkonu.

2. Kup kota.

9. Naciśnij F13.

Opublikowano
Ja słyszałem że maja dwac darmowe premki Gold na 15 dni żeby zwalczyć hakerów i możliwe że jakiś inny program do haków maja dawać jak chcecie więcej info. www.warrock.com.pl/forum

POCZYTAJCIE TO NIE BOLI

premek nie będą dawać nie którzy gracze dostali losowo premki

Opublikowano

Ej ale ja chyba wiem co pisze bo na warrcok.com.pl było w newsach że K2 ma cos robic że maja dac premki ja na 100% nie jestem pewny

Nara ja lece do szkoły.

DAWAĆ PLUSY, TO ZAPŁACE

Opublikowano

O TO CO K2 PISZE

"Zeszłej nocy rozesłalismy nasze "przeprosinowe paczki" do ponad 19 tys kont. Te paczki zostały wysłane z powodu błędów, jakie mielismy z Hackshieldem w ciagu ostatnich kilku miesiecy.

Nasze "paczki" dotarły do każdego, kto miał premium w czasie od 17 grudnia 08 do 31 stycznia 09 i zawieraja 15 dni premium (bedzie takiego rodzaju, jakiego macie zanotowanego najwiecej w historii transakcji). Oprócz tego wszyscy którzy kupią premium od 26 lutego 09 do 1 kwietnia 09 otrzymaja extra 15 dni i l85a1 na 7 dni.

W tym czasie, kiedy ciężko pracujemy, by upewnic sie, że podstawowe problemy z Hackshieldem już się nie pojawią, mamy nadzieje, że te "paczki" zrekompensują graczą czas który został zmarnowany przez błedy w ciągu ostatnich miesięcy.

- War Rock Team

Opublikowano

MaNiUsEk te 2 bronie mogą dodać w marcu tak jak pisał jeden z Adminów oby 2 bronie znajdą sie w warrocku do marca

i tak samo grafika z koreana chcą ją dodać do marca więc ze spokojem

Opublikowano

@UP

Tak to jest to samo co pink_gun tylko, że nie różowe.

Sposób na Vip Hacka

1. Skocz z balkonu.

2. Kup kota.

9. Naciśnij F13.

Opublikowano

@Edit 2

Online-

US_West

US_East

Germany_2

Spain

UK_2

Germany_1

Italy

UK_1

TR_vs_EU

USA_vs_EU

EU_vs_USA

Poland

Netherlands

OffLine-

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano
Jest 6 serwerów;) Włączonych;)

Netherlands

Germany_1

US_West

US_East

POLAND :->

TR_vs_EU

@EDIT

7serwerów

Germany_2 Doszło;)

nad ranem było tylko 4 serwy. To może wieczorkiem będzie można grać w warrocka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...