Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prace Konserwacyjne Na Serwerze.

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer będzie wyłaczony prawdopodobnie przez cały dzień. Serwer był od początku uszkodzony (pewna część mapy), a dalej pociągły się inne komplikacje...

Proszę was o ciepliwość, tak jak mówiłem.. Są to beta testy!

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie ewidentny restart serwera!

Czy pod to podchodzi również delete kont? Mam nadzeję, że nie.

Opublikowano

Z tymi postami i warnami to przesada...

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

no jest trochę przesady... no bo dlaczego karać wszystkich przez głupotę niektórych? np. ja też nie mam 50 postów, ale czy to ma znaczenie? rozumiem, jak ktoś coś zniszczy to od razu bana, ale chociaż powinniście dać tą szansę

18706.png
Opublikowano

Z tymi postami to bezsens jak ktoś nie lubi się udzielać na forum tylko się rejestruje by pobrać coś lub z poradnika skorzystać? To co niby ma już nie grać lub zaczynać spamować ??

Opublikowano

Nie dostałem odp na moje pytanie ;d przewidywany start o której będzie ?

Tego nikt nie wie na razie.

Hah, spamować? Ludzie ogarnijcie się. Ja może mam 2? Warny za spam, które miałem dopiero jak zaczynałem bywać aktywny na forum i już je "spłaciłem". Wystarczy skupić się na ulubionym dziale, bądź pomagać innym. Kto powiedział, że zdobędziecie 50 postów w sekundę? Poza tym jeżeli będziecie spamić +80% warnów i już na serwer nie wbijecie. Pamiętajcie - to Wy decydujecie o zmianach na serwerze i naszych dalszych krokach.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Kurr ja się pytam czy jak mam 10% to zagram nie sprawiałem kłopotów raczej prowadziłem, życie pustelnika z kumplem to zagram ?

Opublikowano

a ja jestem nowy i co mam tutaj specjalnie nabijac posty zeby wejsc ? jakos umiem sie zachowac i nie niszczyc miasta tak jak co niektorzy dzis w nocy bez okreslonej liczby postow...

Opublikowano

Oczywiscie teraz wszyscy uzytkownicy powyzej 50 postow beda wychwalac ten pomysl ;x. Ludzie! Pomyslcie czasami o innych. Gdyby wsrod tych -50 postow graliby wasi koledzy to juz nie byloby tak ciekawie? Mam nadzieje, ze niektorym uzytkownikom z mniejsza iloscia postow pozwoli sie grac, jest to bardzo dobry serwer. Wiekszosc grieferow i trolli chce wejsc na forum, napisac "dopiż muj nick" i popsuc innym zabawe; moze w podaniu do whitelisty trzebaby bylo bardziej sie rozpisac?

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

moze w podaniu do whitelisty trzebaby bylo bardziej sie rozpisac?

Najlepiej wrzucić zbiór zadań z analizy matematycznej i każdy w podaniu będzie wklejał całe rozwiązanie wybranej całeczki oznaczonej, ha!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...