Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zrobilem Strone ale nie wiem jak sie nia obslugiwac

To jest ukryta treść, proszę

Chce by bylo to takie "niby" Mpc ale nie takie MPC tylko ja wrzucam pliki inni pobieraja z niej i zeby nie bylo robienia kont ^^ Mysle ze zrozumiecie;)

33902.png

Opublikowano

Samsung Avila ? Nice, też mam avile. Forum jest takie sobie. Ale odrazu mówie STRONA NIE WYPALI, powód : inna strona o samsungu a szczególnie avili które ma kilkanaście tysięcy użytkowników.Ale skoro chcesz, to forum czy strone? Ponieważ mpcforum, to jest forum tak jak w nazwie, a nie strona, poprostu do plików byś musiał dodać nowy dział Download, i tam dodawać pliki do avili.

Wogóle, wiesz co to jest forum a strona? Bo na stronie Twojej pisze najllepsze forum o avili, a to jest strona ...

Opublikowano

Samsung Avila ? Nice, też mam avile. Forum jest takie sobie. Ale odrazu mówie STRONA NIE WYPALI, powód : inna strona o samsungu a szczególnie avili które ma kilkanaście tysięcy użytkowników.Ale skoro chcesz, to forum czy strone? Ponieważ mpcforum, to jest forum tak jak w nazwie, a nie strona, poprostu do plików byś musiał dodać nowy dział Download, i tam dodawać pliki do avili.

Wogóle, wiesz co to jest forum a strona? Bo na stronie Twojej pisze najllepsze forum o avili, a to jest strona ...

A wiesz jak zrobić te forum? :P

33902.png

• Dodaj nową pozycję...