Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fish Bot By Mowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tytule ma byc mrowadsk a nie mowadsk

Siemano

Mam problemik z fishem by mrowadsk

odpalam go przez injectora loguje sie ustawiam all options a gdy ma juz wyciagnacv wedke to nie czeka tylko od razu wyciaga a potem nie zarzuca ponownie

Lecz gdy ustawie statistick mode albo 2000 fishdelay (wtedy jest tak samo) to wyciaga po 2 sek a potem czeka bardzo dlugo(na innym czasie wyciaga odrazu)

Pomocy

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

dodam ze jak dam 2000 i dam zeby lowil a potem zatrzymam, i zmienie czas to dalej wyciaga tak jak na 2000

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

dodam ze jak dam 2000 i dam zeby lowil a potem zatrzymam, i zmienie czas to dalej wyciaga tak jak na 2000

reinstall metina + zmien fishbota

FB

To jest ukryta treść, proszę

Zapraszam do spis hackowow:

Opublikowano

@up czemu ma zmieniac FB po prostu ustaw czas i kliknij "enable"

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

wielki dzieki mrowadsk leci + i 5

Opublikowano

Czytajcie czasem instrukcje do końca

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA