Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Żaden injector mi nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem z ExpIsEasy. Między innymi z injectorem do tego pliku .dll .

Jak włączam metina (albo moda) to wszystko git , ale nic się nie pokazuje , żadne menu.

Po prostu automatycznie wykrywa metin2client.bin bądz metin2.bin . I znika injector że niby załadowało pomyślnie a tak naprawde nic się nie dzieje.

Czasem cały metin się zwiesza. Gram na yitianie dlatego może z tąd te problemy bo oni nakładke mają z hackshieldem.

Jak ktoś ma pomysł jak to zrobić to proszę odpowiedzieć w tym temacie :)

Nagrodzę + ;P

4sw9.jpg

Opublikowano

Po pierwsze: pamiętaj ,że najpierw włączasz Injectora a potem metin2 ;p

Po drugie: skoro grasz na prv to uruchom go na czysto, CTRL+ALT+DELETE i sprawdz jak sie nazywa ten proces (moze to nie byc metin2client.bin tylko inny :P)

Po trzecie: przed włączeniem Injectora i wskazaniu mu pliku DLL nacisnij CTRL+ALT+DELETE i zamknij wszystkie procesy metin2 ;P

Opublikowano

tak jak kolega UP najpierw injector potem metin pamietaj w injectoerze pierw wyszukaj biblioteki dll a potem wpisz proces metin2client.bin i włoncz metina powinno zadziałać

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Niestety nie działa , proces normalnie nazywa się metin2client.bin to wiem. Włączyłem tego injectora ustawiłem na metin2client.bin , plik dll to ExpIsEasy.dll wszystko git niby załadowało program się wyłączył (jest tam ustawione ze jak poprawnie załaduje to ma wyłączyć injectora) I nic się nie dzieje , metin2 normalnie śmiga. W procesach też żadnych nowych nie widze ;p HELP :/

4sw9.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...