Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Seafight Bot

metin111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście, ale są płatne :mellow: Niektóre nawet po 50$. Przynajmniej tak słyszałem.

Kliknij "Lubię to!" jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-)

Opublikowano

Witam czy istnieje działający bot do SeaFight ? Testowałem dwa z ElitePvPers.de ale na pl2 nie działają .

Siemka. Oczywiście są boty do seafight sam takiego posiadam. Lecz niektóre nie działają na nowo zaktualizowanych serverach global 4 , polska 2 , holandia1 , Jednak mam bota który działa ( zbiera najnowsze błyskotki zafundowane przez bp :rolleyes: bije npc, potwory klika mojo. Ale tak jak kolega wyżej napisał są płatne. Nie jest to bot którego uruchamiasz w scarze , mój jest bardzo łątwy w obsłudze a zarazem jak pomocny B)

Jeżeli jesteś zainteresown to napisz na gg 32422336

Pozdrawiam :rolleyes:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.elitepvpers.de/forum/browsergames/692693-advanced-seafight-bot-release.html

ten jest raczej płatny

http://www.elitepvpers.de/forum/browsergames/747376-release-bot-seafight.html

ten nie wiem, ale chyba nie

Nie wiem czy one działają, nie gram w Sea Fight i nigdy ich nie testowałem.

Opublikowano

Tak, twoje posty mówią same za siebie... Jak masz działającego bota i darmowego to wrzuć na stronkę, a nie na gg dajesz jakiegoś syfa.

Tak a Twoje mówią mi o Twojej głupocie. Gardzę ludźmi a raczej takimi pijawkami jak Ty którzy chcą coś dzięki czemu będzie im się lepiej grało za free. Wiesz nie po to marnuje swój cenny czas, nerwy aby napisać taki skrypt a tu wchodzi sobie taki user jak Ty i ściąga w minute. Niestety mojego bota do pergaminów nie znajdziesz nigdy i nigdzie, do błyskotek widziałem ale są to stare wersje i nie zbierają kolorowych błyskotek. Z takim podejściem daleko nie zajdziesz. Wracając do tematu , chętnych zapraszam do zakupu bota do zbierania błyskotek, oraz robienia pergaminów którego niedawno skończyłem.

Kontakt gg: 32422336

pozdrawiam ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są że tam powiem 3 rodzaje botów do błyskotek.. pierwszy odpalany w scarze. drugi to SF Bot a 3 to asbot... Ten odpalany w scarze chyba do tej pory nie jest poprawiony ponieważ działał na starych błyskotkach, SF bot jest troszke noobowski ponieważ sam sprawdzając jego działanie stwierdzam że jest do kitu, wszytko robi (bije npc, potwory, zbiera błyski, oraz klika mojo ale nie jest dopracowany) natomias asbot również już się wypalił , dlatego że stara wersja mianowicie 1.3.3 to już przeżytek.. Powstała nowa.. poprawiona :rolleyes: Wieć jak ktoś chce to zapraszam do kupna.

Kontakt gg: 32422336

pozdrawiam

Opublikowano

Minął ponad miesiąc... Odpowiedzi zostały udzielone. Close

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...